Santander

NASDAQ

NASDAQ

Què és el NASDAQ?
El NASDAQ és l'acrònim de National Association of Securities Dealers Automated Quotation i és la segona borsa de valors electrònica automatitzada més gran dels Estats Units.

Es caracteritza per englobar les empreses d'alta tecnologia en electrònica, informàtica, telecomunicacions, biotecnologia, etc.

El NASDAQ no està ubicat en un parquet físic sinó en una xarxa de telecomunicacions. Les persones no estan en un lloc de la borsa on les transaccions de compra són compensades amb les de venda en nom dels inversors.

Té els seus propis índexs:

  • Índex NASDAQ-100: inclou cent de les empreses més grans que es troben llistades en aquesta borsa basada en el volum de venda que presenten les accions de les companyies esmentades. Aquest índex reflecteix aquelles empreses dedicades a les telecomunicacions, el maquinari i el programari, però no conté companyies financeres o que es dediquin purament a inversions.
  • Índex NASDAQ Composite: és el grup d'accions que es troben llistades dins d'aquesta borsa electrònica i inclou més de tres mil companyies, sense importar el gir. S'hi poden incloure companyies financeres i d'inversions, així com de tecnologia en general.
  • Índex NASDAQ de Biotecnologia: inclou les empreses farmacèutiques i de biotecnologia que estiguin llistades dins del NASDAQ Composite. És requisit que les companyies que es vulguin sumar a aquest índex cotitzin únicament dins del NASDAQ i tinguin una operativitat superior a les cent mil accions.
Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Descarrega l'aplicació Santander a Google Play
Descarrega l'aplicació Santander a l'App Store
Canal oficial de Banco Santander Espanya a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander Espanya a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram