Santander

Rènting tecnològic Bansatec

Santander Renting.Elige estrenar tecnología.Comienza el curso por todo lo alto.Portátil Toshiba Dynabook Satellite R50-EC-132 por 14,99€ al mes.IVA/IGIC incluido.36 rentas.Portátil Toshiba Dynabook Satellite R50-EC-132 + Impresora HP Serie 27 por 16,99€

 

BansaTec és el servei de rènting tecnològic, d'equips informàtics i TIC del Santander. Informa't aquí dels nostres serveis i ofertes:

  • Servei d'assegurança sense franquícia inclòs, també per a portàtils
  • Manteniment BansaTec (opcional)

   

  • Gestió de sinistres
  • Possibilitat d'integrar al mateix contracte equips de diferents proveïdors i marques

  • Gestió del parc via web i atenció telefònica a l'usuari
  • Renovació d'equips

   

 

Bansatec Renting

Assegurança de reposició per a tauletes i mobils. Els nostres smartphones i tauletes inclouen ara una assegurança de reposició perquè estiguis sempre connectat*.

Operacions subjectes a l'aprovació prèvia per part del Banc. iPhone, iPad i Macbook són marques d'Apple, Inc. registrades als EUA i a altres països. Apple no participa en aquesta promoció.
* Assegurança de danys sense franquícia (amb cobertura de robatori, caiguda i ruptura de pantalla): per a telèfons intel·ligents i tauletes, assegurança de reposició si l'equip no es pot reparar i amb franquícia de 90 euros, no aplicable per a sinistres d'import superior.
** La promoció no inclou retribució en efectiu. Retribució en espècie a efectes fiscals i subjecta a ingrés a compte d'acord amb la normativa fiscal vigent. Només es lliuraran uns auriculars per contracte.

Segell d'Excel·lència Europea EFQM 500
Pàgina oficial de Santander Advance a Linkedin
Canal oficial de Banco Santander Advance a Twitter
Pàgina oficial de Banco Santander Espanya a Facebook
Canal oficial de Banco Santander a YouTube
Cuenta oficial de Banco Santander España en Instagram