Santander

Serveis del rènting de vehicles Bansacar

Ofertes rènting de cotxes

Coneix els avantatges del rènting

renta fija sin entrada

Des del primer moment, sense fiances i sense sorpreses. Evitaràs costos imprevistos perquè totes les possibles avaries ja estan incloses en la renda.

olvídate de las gestiones

Estalvia temps i gestions. No hauràs de patir per l'adquisició, la matriculació, la negociació amb tallers i proveïdors o la venda del vehicle a l'acabament del contracte.

Ahorra a largo plazo

Una renda que inclou manteniments, reparacions, pneumàtics, assegurança a tot risc i més...

ventajas fiscales para empresas

Podràs decidir* la renda en l'impost de societats i l'IRPF, així com l'IVA o IGIC.

Mantenimiento integral y reparación de averias

Bansacar gestiona totes les intervencions incloses en el programa de revisió i manteniment del fabricant (s'hi inclou la mà d'obra, l'oli, els líquids, els filtres, etc.). Així mateix, disposaràs de substitució de peces i recanvis per desgast, reparació d'avaries mecàniques (incloses peces i mà d'obra) i inspecció de nivells.

Totes les intervencions es duran a terme als tallers oficials de la marca seleccionada o a tallers concertats segons el servei contractat. En aquelles zones que no disposin de cobertura de tallers oficials, el servei es prestarà en concertats, la qual cosa es tradueix en una de les xarxes de cobertura de manteniment més grans del mercat.

Seguro cerrado a todo riesgo sin franquicia

Els vehicles Bansacar tenen contractada una assegurança a tot risc durant tot el període d'arrendament, amb prima tancada durant el termini contractat.

Qualsevol conductor estarà cobert, independentment de la seva edat o de l'antiguitat de carnet, per tot el territori nacional i a la resta de països de la Unió Europea, sense ser necessària cap autorització prèvia ni assegurances addicionals.

Assistència en carretera permanent
Des del quilòmetre 0, tant per al cotxe com per als seus ocupants (incloses les peces i la mà d'obra de reparació en carretera).

sustitucion de neumaticos

Disposaràs del servei de substitució dels quatre pneumàtics cada 40.000 quilòmetres contractats. Els nous pneumàtics seran de característiques similars als muntats de sèrie al vehicle, i sempre de marques de contrastada qualitat.

Els canvis de pneumàtics es realitzen als més de 400 tallers concertats per Bansacar a tot Espanya.

També estan cobertes les reparacions de pneumàtics per rebentades.

Pneumàtics d'hivern
Possibilitat de contractar pneumàtics d'hivern (incloent-hi custòdia i canvi).

gestion de sanciones de trafico y recuperación de putnos
De franc, sense cost addicional per al client. Tramitació d'escrits contra procediments administratius sancionadors en matèria de trànsit i possible reemborsament de 400 €/any com a màxim en concepte de curs de recuperació (segons contracte).
Gestión de flota

Al web www.bansacar.es trobaràs una eina per al seguiment de la flota en la qual es detallen els principals aspectes relacionats amb l'ús dels vehicles, amb informació per corregir les possibles desviacions d'aquesta.

  • Seguiment de gestió de comandes: des del moment de la petició del vehicle fins a la seva data de lliurament a l'usuari.
  • Seguiment dels quilòmetres recorreguts: perquè coneguis la distància recorreguda pel vehicle respecte dels quilòmetres contractats.
  • Seguiments d'intervencions: manteniments i avaries, amb detall de quilòmetres, dates i descripció.
  • Seguiments de sinistres: amb el detall del tipus de sinistre.
  • Combustible: informació sobre les despeses de combustible i peatges, en cas de contractar aquest servei opcional.
  • Facturació: resum de la factura mensual i detall per vehicle, amb desglossament de rendes netes i IVA suportat.
Tota aquesta informació es pot tractar i descarregar en els formats d'arxiu més habituals: Excel, base de dades, etc.
Desviación de kilómetros

És possible regularitzar el quilometratge contractat al venciment del contracte. El preu de regularització de l'excés i defecte de quilòmetres és el mateix.

A més, durant el període de l'arrendament, és possible recalcular les quotes per a aquells vehicles el quilometratge real dels quals superi sensiblement el contractat.

Servicio de ITV
Bansacar cobreix les despeses de tramitació de la inspecció tècnica de vehicles (ITV) que ha de passar el vehicle periòdicament. Per tramitar-la pots utilitzar la nostra xarxa de Centres ITV concertats o dirigir-te al teu centre més proper.
Servicios opcionales

Vehicle de substitució
Podràs utilitzar un vehicle de lloguer de categoria similar al contractat en els supòsits d'immobilització superior a 24 hores a causa d'avaria, sinistre o robatori. El servei és prestat per marques de primer nivell com ATESA, AVIS o HERTZ, i s'ofereix pel pagament d'una prima mensual fixa.

Prèvia trucada al Servei d'Atenció al Client, podràs disposar del vehicle de substitució a qualsevol delegació d'aquestes companyies per un termini de 10, 20 o 30 dies l'any.

Ja que es tracta d'un servei flexible, és possible dissenyar cobertures a mida.

 

Per a qualsevol consulta o aclariment visita l'oficina de Banco Santander més propera o truca'ns al telèfon d'atenció al client: 902 177 277.

* Les deduccions es podran realitzar en funció del cotxe, la condició fiscal del client i la legalitat vigent.