Les teves operacions diàries a l’abast de la mà

Gestiona les teves operacions diàries amb la màxima facilitat i rapidesa. Com a client Select, gaudiràs d’una àmplia sèrie d’avantatges digitals.

  • Atenció telefònica 24x7. A través de la Superlínia Select, al 915 123 123, atendrem les teves necessitats i resoldrem els teus dubtes en horaris fora d’oficina. Amb una única trucada t’ajudarem a activar la teva targeta o a modificar les teves dades personals, entre moltes altres operacions.
  • App Santander. Els avantatges digitals per ser client Select t’acompanyen en tot moment al mòbil amb la nostra app, disponible per a IOS i Android. A més de consultar els teus saldos i moviments, fer transferències i efectuar còmodament les gestions diàries, l’aplicació t’ofereix facilitats de pagament en tots els nostres canals:
  • Envia i rep diners. Podràs enviar i rebre diners al moment utilitzant només el número de mòbil a través de Bizum.
  • Paga amb el mòbil. Fes servir el telèfon per pagar en comerços i retirar efectiu.
  • Sense targetes. Retira efectiu sense necessitat de targetes, només hauràs de fer servir un codi a qualsevol de la nostra àmplia xarxa de caixers automàtics.
  • Transferències. Podràs fer transferències de diners des del telèfon.
  • Sense moure’t del lloc. No t’hauràs de moure d’on siguis per fer operacions des del telèfon, configurar les teves gestions preferides i més comunes o accedir a la contractació dels nostres productes.
  • No perdis de vista l’evolució de la teva economia. Des de l’app Santander podràs controlar el dia a dia de les teves finances. Crear alertes o rebre notificacions sobre els moviments dels teus comptes, controlar i gestionar les teves targetes o observar l’evolució de les despeses i els ingressos són només algunes de les operacions que tindràs a l’abast de la mà.
  • Atenció en un clic. Des de l’app tindràs l’oportunitat de consultar les teves dades o triar la millor manera de posar-te en contacte amb el teu gestor personal, comunicar-t’hi a través d’un xat o sol·licitar una visita presencial a qualsevol de les nostres oficines.

Parlem?

Si en vols més informació, deixa’ns les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Et pot interessar

×
${loading}
×