Suport per a les teves gestions a l’estranger

Sent-te com a casa sigui quin sigui el motiu del teu viatge a l’estranger amb el nostre servei Select Global Value, que ofereix solucions coordinades a 12 països de manera immediata i s’adapta a les necessitats de cada client.

Gaudeix també de la targeta Santander One Dèbit. Amb aquesta targeta podràs fer retirades gratuïtes d’efectiu a dèbit en els més de 35.000 caixers automàtics que el Santander té arreu del món, així com comprar a l’estranger en monedes diferents a l’euro amb tota comoditat.

Els nostres clients Select reben un tracte especial quan estan a l’estranger gràcies al fet que el Santander té presència en deu mercats d’àmbit internacional. També ajudem el client a obrir comptes en aquests països. Els nostres més de 150 anys d’història i el reconeixement com a marca més valuosa d’Espanya ens permeten mantenir el nostre compromís d’oferir una banca senzilla, personal i justa.


Avantatges internacionals

Com a client Select gaudiràs d’una sèrie d’avantatges d’àmbit internacional:

  • Efectiu sense cost. Localitza el caixer automàtic Santander més proper, quan siguis a l’estranger mitjançant un cercador global d’oficines i caixers automàtics. Hi podràs fer retirades d'efectiu a dèbit estatals i internacionals sense cap tipus de cost.
  • Atenem les teves necessitats. Truca’ns a la Superlínia Select, al 915 123 123. Un grup capacitat per donar-te suport t’oferirà solucions a qualsevol lloc del món i en qualsevol idioma perquè tinguis ajuda les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.
  • Tràmits senzills. Et facilitem els tràmits financers si decideixes canviar el teu país de residència.

Parlem?

Si en vols més informació, deixa’ns les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Beneficis internacionals

Et pot interessar

×
${loading}
×