Pantalla i càmeres

Pantalla Retina de 10,2 polzades amb tecnologia True Tone per veure-ho tot còmodament, amb un nivell de detall increïble i colors supernítids. Ultra gran angular frontal de 12 Mpx amb Enquadrament Centrat, gaudiràs més que mai de les videotrucades.


Xip y bateria

Amb el xip A13 Biònic tot és més ràpid i fluid, des d'enviar missatges fins a navegar per Internet o fer servir diverses aplicacions a la vegada.


Altres característiques

iPadOS 15.  WiFi. Multitasca, presa de notes en tot el sistema i ginys: gràcies a iPadOS, l'iPad és més intuïtiu que mai.

Més Fàcil

Gestió de la compra transporti i lliurament. Termini i lliurament en funció de les disponibilitats del fabricant.

Més segura

Assegurança de danys sense franquícia (amb cobertura de robatori, caiguda i trencament de pantalla). Per a telèfons intel·ligents i tauletes condicions especials.

Més Serveis

Línia d'atenció i suport al client.

Informació legal
*Operació subjecta a prèvia aprovació del banc. Oferta vàlida fins al 31 de desembre de 2022 (inclòs) o fi d'existències. Les fotografies poden no coincidir amb les versions dels equips oferts. Oferta vàlida en Península, Balears i Canàries. iPhone és una marca comercial d'Apple, Inc. Registrada als EUA i en altres països. Apple no participa en aquesta promoció. **La promoció inclou l'enviament, juntament amb el Samsung Galaxy Z FLIP3, d'uns Samsung Galaxy Buds2, només per a contractació a la banca en línia o aplicació Santander. La promoció no inclou retribució en efectiu. Retribució en espècie a efectes fiscals i subjecta a ingrés a compte d'acord amb la normativa fiscal vigent. Només es lliuraran uns Samsung Galaxy Buds2 per contracte i client. Promoció limitada a 100 unitats i vàlida fins al 15 de setembre del 2022 (inclòs).

${loading}
×