General

Caixer de cobrament automàtic pensat per al control al 100% de l'efectiu. Admet tota mena de bitllets i monedes. Detecta monedes i bitllets falsos. Dispositius homologats pel Banc Central Europeu.


Capacitat

Capacitat en bitllets: 1.000 de recaptació i 200 bitllets de 2 valors per a canvi, amb alimentació automàtica. Velocitat de validació: 3 bitllets per segon. Capacitat en monedes: 2.500 monedes, de les quals 1.000 són de recaptació directa i 1.500 són d'alimentació automàtica per poder donar canvi. Velocitat de validació: 4 monedes per segon.


Altres característiques

Màquina semiblindada, amb ancoratges de seguretat i sistema antipalanca. Xapa de 3 mm. Compatible amb la gran majoria de programari del mercat. Es pot orientar cap a l'empleat o cap al client perquè no hi hagi manipulació de l'efectiu per part dels empleats. El client paga directament al caixer. Display exterior de 7” per facilitar la informació de cada transacció. És interactiu i permet accedir per part de l'administrador al programari del caixer, que facilita tota la informació. Mides exteriors (alçada x amplada x fons) 37 x 73,8 x 39,5 cm. Pes 63 Kg. Màquina recomanada per a establiments que facin de 150 a 200 tiquets diaris.

Informació legal
*Operació subjecta a prèvia aprovació del banc. Oferta vàlida fins al 30 de setembre de 2023.

${loading}
×