General

Caixa de 41 mm; pantalla més d'un 50% més gran. Pantalla Retina OLED LTPO sempre activa (brillantor de 1.000 nits). Pantalla de vidre Ion-X en caixes d'alumini. Pantalla de vidre de safir a les caixes d'acer inoxidable i titani. Models GPS.


Xip y memòria

S7SiP amb processador de doble nucli de 64 bits.  Xip W3 sense fil. Xip U1 (banda ultraampla). Digital Crown amb resposta hàptica.


Altres característiques

Sensor d'oxigen a la sang; sensor elèctric de freqüència cardíaca i sensor òptic de freqüència cardíaca de tercera generació. Notificacions de freqüència cardíaca alta o baixa. Avisos de ritme irregular. App ECG Trucades d'emergència internacionals. Emergència SOS Detecció de caigudes. Apte per a nedar (resistència a l'aigua fins a 50 metres). Resistència a la pols (IP6X). Wifi. Bluetooth 5.0. GPS/GNSS. Brúixola. Altímetre sempre actiu. 32 GB de capacitat. Càrrega més ràpida. Contingut de la capsa: Caixa, Corretja, Cable de càrrega magnètica d'1 m.

Més Fàcil

Gestió de la compra transporti i lliurament. Termini i lliurament en funció de les disponibilitats del fabricant.

Més segura

Assegurança de danys sense franquícia (amb cobertura de robatori, caiguda i trencament de pantalla). Per a telèfons intel·ligents i tauletes condicions especials.

Més Serveis

Línia d'atenció i suport al client.

Informació legal
Oferta vàlida fins al 31 de desembre de 2022 (inclòs) o fi d'existències. Les fotografies poden no coincidir amb les versions dels equips oferts. Operació subjecta a prèvia aprovació del banc. Oferta vàlida en Península, Balears i Canàries. Apple, Inc. és una marca comercial Registrada als EUA i en altres països. Apple no participa en aquesta promoció.

${loading}
×