Característiques principals

i-DOS, autodosificació intel·ligent de detergent i suavitzant en funció de la càrrega real de roba, del nivell de brutícia i del tipus de teixit... i, a més, amb programa automàtic. SpeedPerfect: roba perfectament neta i cuidada en la meitat de temps. • Classe d'eficiència energètica: C. Capacitat: 9 kg.


Funcions

Home Connect: connectat al teu electrodomèstic des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Fes que la teva vida sigui més fàcil. i-DOS: autodosificació intel·ligent de detergent i suavitzant. Programa automàtic: adapta tots els paràmetres de rentat en funció de la càrrega, el nivell de brutícia i el tipus de teixit. Tecnologia ActiveWater: mínim consum d'aigua per cuidar el medi ambient i la teva butxaca. Velocitat màx. de centrifugat: 1400 rpm. Home Connect: controla l'electrodomèstic des de qualsevol lloc a través de l'aplicació. i-DOS: autodosificació intel·ligent de detergent i suavitzant. Motor EcoSilence, eficient i silenciós. 10 anys de garantia. Display LED Touch amb indicació de càrrega.


Más características

Programes especials: Neteja de tambor, Camises/Bruses, Desaiguar/Centrifugar, programes via aplicació, Mix, esbandida, Ràpid 15/30 min, Automàtic delicat. Programes addicionals via aplicació: taques de sang, taques de mantega/oli, taques d'herba, taques de vi, rentar&assecar 90 min, tovalloles, cortines i edredons. Dimensions de l'aparell: alçada x amplada x fons (sense porta): 845 x 598 x 590 mm. Inclou extensió de garantia fins a un total de 3 anys.

Més Fàcil

Gestió de la compra transporti i lliurament. Termini i lliurament en funció de les disponibilitats del fabricant.

Més segura

Assegurança de danys sense franquícia (amb cobertura de robatori, caiguda i trencament de pantalla). Per a telèfons intel·ligents i tauletes condicions especials.

Més Serveis

Línia d'atenció i suport al client.

Informació legal
*Operació subjecta a prèvia aprovació del banc. Oferta vàlida fins al 31 de desembre de 2022 (inclòs) o fi d'existències. Les fotografies poden no coincidir amb les versions dels equips oferts. Oferta vàlida en Península, Balears i Canàries. Assegurança de danys a tot risc sense franquícia (amb cobertura de robatori, caiguda i trencament de pantalla).

${loading}
×