Característiques principals

Frigorífic combi NoFrost amb tecnologia. VitaFresh per conservar la frescor i les vitamines dels aliments durant més temps. Il·luminació interior mitjançant LED: uniforme i eficient, de llarga durabilitat. CLASSE ENERGÈTICA E.


Funcions

Safata EasyAccess: safates de vidre extensibles per carregar i descarregar còmodament els aliments amb una visibilitat perfecta. Funció Refrigeració "Súper": refreda els aliments acabats de comprar encara més ràpid i protegeix els que ja estan refrigerats. Congelació "Súper": augment de la temperatura per a una congelació dels aliments millor i més ràpida. Instal·lació perfecta: el frigorífic es pot instal·lar entre mobles o al costat de la paret. Home Connect: controla l'electrodomèstic des de qualsevol lloc a través de l'aplicació amb l'accessori KSZ10HC00.


Més característiques

Dimensions de l'aparell (alçada x amplada x fons sense tirador): 203 x 60 x 66 cm. Tecnologia NoFrost- Calaix VitaFresh Plus amb control d'humitat per a fruites i verdures 2 calaixos VitaFresh Plus ◄0°C► amb control de temperatura i safata de fàcil accés - Carns i peixos frescos durant més temps. Il·luminació interior LED i, a més, amb efecte SoftStart. Pantalla LCD TouchControl integrada a la porta. Refrigeració "Súper" amb desconnexió automàtica. COLOR ACER INOXIDABLE. Inclou extensió de garantia fins a un total de 3 anys.

Informació legal
*Operació subjecta a prèvia aprovació del banc. Oferta vàlida fins al 31 de desembre de 2022 (inclòs) o fi d'existències. Termini de lliurament en funció de les disponibilitats del fabricant.Les fotografies poden no coincidir amb les versions dels equips oferts. Oferta vàlida en Península, Balears i Canàries.

${loading}
×