Què m'ofereix?

PREGUNTES FREQÜENTS

Una assegurança còmoda per a la protecció del teu segon habitatge

Et presentem la nova Assegurança La meva llar Santander en la modalitat Essencial, per a propietaris d'un segon habitatge. Cobertures essencials per protegir el teu segon habitatge i estar tranquil encara que no hi visquis.

Què cobreix l'Assegurança La meva llar Santander Essencial per a propietaris d'un segon habitatge?

INMOBLE

 • Fins al 100% en cas d'incendi, explosió i fenòmens atmosfèrics.
 • Ruptura de vidres, miralls i sanitaris.
 • Inhabitabilitat de l'habitatge (màxim 2.000 € per sinistre).

BÉNS

 • Ruptura i desperfectes per robatori dins de l'habitatge.

COBERTURES ADDICIONALS

 • Responsabilitat civil fins a 150.000 € per sinistre l'any, a Espanya.
 • Defensa jurídica fins a 6.000 €.

DEMANAR PRESSUPOST GRATIS


I, a més, inclou la Garantia La meva llar Santander Essencial:

 • Garantida d'un any en totes les reparacions realitzades per la companyia1.
 • Garantia de cobertura del 100% del dany amb el Compromís de capitals2.

CONTRACTAR


Consulta aquí la resta de cobertures.

Descobreix-ne més detalls

Calcula tu mateix la teva assegurança si ets client o deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Preguntes Freqüents

Què són el continent i el contingut en les assegurances de la llar? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Es denomina continent a tots els elements constructius i estructurals d’un habitatge, tant les parets, les sostres, els terres o les instal·lacions com la calefacció, l’aigua o l’electricitat, entre d’altres.

Per saber amb exactitud què és el continent, hem de tenir en compte que es tracta de tots els materials que formen part de la construcció d’un habitatge; així, podem distingir entre:

 • La construcció principal i les seves instal·lacions fixes d’aigua, gas, electricitat, telèfon, energia solar, calefacció (calderes, escalfadors i radiadors) i refrigeració, sistemes d’alarma i instal·lacions de domòtica.
 • Tots els elements que se suposa que formen la part estructural de l’habitatge: parets, teulades, terres, paviments, endolls, etc.
 • Els elements fixos de decoració adherits a terres, sostres i/o parets, com ara pintures, papers, teles, moquetes o parquet.

En canvi, el contingut està format per les sumes assegurades declarades com a mobiliari, objectes de valor especial i joies fora i dins de caixa forta.

Cal ser client de Banco Santander per contractar una assegurança de llar? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Sí, l’assegurança Mi Hogar Santander és una assegurança exclusiva per a clients de Banco Santander.

Puc estar assegurat si soc només llogater? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Per descomptat, és possible contractar una pòlissa de llar si ets llogater.

A fi de donar cobertura a petits sinistres que afecten el continent sense necessitat de recórrer al propietari, s’ofereix a les persones assegurades llogateres que contractin únicament capital de mobiliari, una cobertura de continent a primer risc de fins a 3.000 euros1.

He causat danys al meu veí i no li vull causar més molèsties Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

En 24 hores des que et posis en contacte amb el Servei d’Assistència, tindràs un professional a casa teva per avaluar els danys. En cas d’incidències urgents, tindràs un professional a casa teva dins de les 3 hores següents a la teva trucada.

Quina diferència hi ha entre el robatori, l’atracament i el furt? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

 • El robatori és l’apropiació indeguda mitjançant actes que impliquen força o violència en les coses.
 • L’atracament és l’apropiació indeguda mitjançant actes que impliquen força o intimidació en les persones.
 • El furt és l’apropiació indeguda mitjançant actes que no impliquen força o intimidació en les coses ni en les persones.

En cas de sinistre, cal presentar la denúncia davant de la policia detallant els objectes sostrets i el seu valor.

Quina superfície de l’habitatge he d’incloure en la pòlissa per estar correctament assegurat? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

S’ha d’assegurar la superfície construïda de l’habitatge, el garatge i el traster.

La companyia asseguradora t’ajudarà obtenint, a través de l’adreça, la informació directament del cadastre. Si no existís o fos impossible obtenir-la, l’hauries de facilitar incloent-hi totes les superfícies que puguin formar part del continent desglossades entre habitatge, garatge i traster. Per a això, has de tenir en compte que no s’asseguren metres quadrats útils (és a dir, la superfície “trepitjables” de l’habitatge, inclosos els armaris), sinó metres quadrats construïts (superfície útil més superfícies “no trepitjables”, envans, pilars, etc.).

Com s’ha d’actuar en cas de sinistre? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Posa’t en contacte amb el Servei d’Assistència al 91 343 58 70. Informa del contratemps que s’ha produït a la teva llar i s’encarregaran d’enviar el personal que necessitis.

Descobreix-ne més detalls

Calcula tu mateix la teva assegurança si ets client o deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Preguntes freqüents

  Cal ser client de Banco Santander per contractar una assegurança de llar? Què són el continent i el contingut en les assegurances de la llar?

Recorda que pots canviar la modalitat de la teva assegurança sense esperar a la data de venciment.

Et pot interessar

×
${loading}
×