Z7_3OKIGJ82O0K8F0Q9AKCBDGH677
Z7_3OKIGJ82O0K8F0Q9AKCBDGH6N4
Z7_3OKIGJ82OO5F90QNNG7G2A8H61

CARACTERÍSTIQUES

COBERTURES

preguntes freqüents

Una assegurança que t'ofereix protecció i tranquil·litat

L'Assegurança La meva Llar Santander t'ofereix una àmplia gamma de cobertures2 en qualsevol de les seves tres modalitats de contractació, la qual cosa converteix la teva llar en un lloc segur per a tu i els teus, independentment de si ets propietari o inquilí.

Característiques de l'Assegurança La meva Llar Santander

 • Diverses modalitats per triar la que millor s'adapta a tu.
 • Servei d'assistència a la llar 24 hores2.
 • Garantia d'un any en totes les reparacions realitzades per la companyia.
 • Garantia de cobertura del 100% del dany3.
 • En casos d'urgència, enviament d'un professional en les primeres 3 hores des de la teva trucada. En el termini de 24 hores s'avaluen els danys, abans de 48 hores es planifica la reparació i en un termini de 72 hores comença la reparació4.
 • Si no es compleixen aquests terminis, l'entitat asseguradora et lliurarà una quantitat equivalent a la prima anual de l'assegurança5.


Coneix les tres modalitats de contractació

     ASSEGURANÇA LA MEVA LLAR ESSENCIAL

 • Protegeix-te davant dels danys més comuns que es poden presentar en una casa, com ara incendis, danys per aigua, trencaments de vidres, robatoris i reclamacions per responsabilitat civil per danys causats a un tercer2.
 • Gaudeix del servei 24 hores d'assistència a la llar2.

               ASSEGURANÇA LA MEVA LLAR AMPLIADA

 • Gaudeix de totes les garanties de la modalitat La meva Llar Essencial iafegeix més comoditat i tranquil·litat a la teva llar2.
 • Gaudeix de cobertures addicionals com ara danys estètics al continent, vehicle o embarcacions al garatge, bricolatge a la llar, assistència informàtica i ciberseguretat, actes vandàlics, robatori fora de l'habitatge i danys elèctrics2.

     ASSEGURANÇA LA MEVA LLAR INTEGRAL

 • Beneficia't de la modalitat més àmplia de totes, pensada per protegir i mantenir la teva llar i prevenir possibles accidents2.
 • Inclou garanties addicionals, com ara dany accidental, danys estètics al continent i al contingut, servei de manteniment i servei de reparació2.

Descobreix-ne més detalls

Calcula tu mateix la teva assegurança si ets client o deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

CALCULA L’ASSEGURANÇA

 

ET TRUQUEM

 

Si tens algun dubte o vols saber més, telefona'ns al

910 503 500

De què em protegeix

Podràs triar la modalitat d’assegurança que s’adapti millor a la protecció que vols per a la teva llar.

Cobertures2

Essencial

Ampliada

Integral

Incendi, explosió i caiguda de llamp


Fenòmens atmosfèricsAigua
Danys per l’aigua
Cerca i localització de canonades amb dany
Cerca i localització de canonades sense dany
Desembussos de canonades
-
-Danys elèctrics
-

Ruptures
Vidres, miralls i aparells sanitaris
Vitroceràmiques i plaques de cocció-  

Robatori
Robatori i furt dins de l’habitatge
Robatori i furt fora de l’habitatge
Actes vandàlics-
-

Inhabitabilidad de la viviendaProtecció legal
Responsabilitat civil
Defensa jurídica

Danys estètics
-

Vehicles i embarcacions en garatge
-

Serveis i assistències
Bricolatge
Assistència informàtica
Servei de manteniment
Servei de reparació
Servei de neteja segon habitatge


-
-
-
-
-
-
-
-Dany accidental

-

-Amb serveis molt complets per al manteniment del teu habitatge en les modalitats Ampliat i Integral:

 • Bricolatge a la llar:2 ofereix una sèrie de serveis per fer treballs de bricolatge a l’habitatge assegurat, com penjar un quadre o unes cortines, instal·lar una aixeta o un llum, col·locar un mirall o accessoris de bany, etc.
 • Assistència informàtica:2 ofereix serveis d’ajuda per solucionar les incidències que es produeixin a l’ordinador d’ús domèstic i altres dispositius i suports, còpies de seguretat i de recuperació de la informació que aquests continguin.
 • Servei de manteniment:2 ofereix una sèrie de garanties complementàries de valor afegit orientades al manteniment de l’habitatge (control de plagues a l’habitatge i el jardí, tractament preventiu de filtracions i reparació de persianes).
 • Servei d’assessorament:2 ofereix una sèrie de garanties complementàries de valor afegit orientades a la reparació de l’habitatge (reparació d’electrodomèstics, mòbils, tauletes i aparells d’aire condicionat, manetes tecnològic).
 • Servei de neteja segon habitatge:2 ofereix el servei de 3 hores de neteja a l’any, perquè només et preocupis de gaudir del temps de lleure.

Descobreix-ne més detalls

Calcula tu mateix la teva assegurança si ets client o deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

CALCULA L’ASSEGURANÇA

 

ET TRUQUEM

 

Si tens algun dubte o vols saber més, telefona'ns al

910 503 500

Preguntes freqüents

Què són el continent i el contingut en les assegurances de la llar? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Es denomina continent a tots els elements constructius i estructurals d’un habitatge, tant les parets, les sostres, els terres o les instal·lacions com la calefacció, l’aigua o l’electricitat, entre d’altres.

Per saber amb exactitud què és el continent, hem de tenir en compte que es tracta de tots els materials que formen part de la construcció d’un habitatge; així, podem distingir entre:

 • La construcció principal i les seves instal·lacions fixes d’aigua, gas, electricitat, telèfon, energia solar, calefacció (calderes, escalfadors i radiadors) i refrigeració, sistemes d’alarma i instal·lacions de domòtica.
 • Tots els elements que se suposa que formen la part estructural de l’habitatge: parets, teulades, terres, paviments, endolls, etc.
 • Els elements fixos de decoració adherits a terres, sostres i/o parets, com ara pintures, papers, teles, moquetes o parquet.

En canvi, el contingut està format per les sumes assegurades declarades com a mobiliari, objectes de valor especial i joies fora i dins de caixa forta.

Cal ser client de Banco Santander per contractar una assegurança de llar? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Sí, l’assegurança Mi Hogar Santander és una assegurança exclusiva per a clients de Banco Santander.

Puc estar assegurat si soc només llogater? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Per descomptat, és possible contractar una pòlissa de llar si ets llogater.

A fi de donar cobertura a petits sinistres que afecten el continent sense necessitat de recórrer al propietari, s’ofereix a les persones assegurades llogateres que contractin únicament capital de mobiliari, una cobertura de continent a primer risc de fins a 3.000 euros2.

He causat danys al meu veí i no li vull causar més molèsties Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

En 24 hores des que et posis en contacte amb el Servei d’Assistència, tindràs un professional a casa teva per avaluar els danys. En cas d’incidències urgents, tindràs un professional a casa teva dins de les 3 hores següents a la teva trucada4.

Quina diferència hi ha entre el robatori, l’atracament i el furt? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

 • El robatori és l’apropiació indeguda mitjançant actes que impliquen força o violència en les coses.
 • L’atracament és l’apropiació indeguda mitjançant actes que impliquen força o intimidació en les persones.
 • El furt és l’apropiació indeguda mitjançant actes que no impliquen força o intimidació en les coses ni en les persones.

En cas de sinistre, cal presentar la denúncia davant de la policia detallant els objectes sostrets i el seu valor.

Quina superfície de l’habitatge he d’incloure en la pòlissa per estar correctament assegurat? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

S’ha d’assegurar la superfície construïda de l’habitatge, el garatge i el traster.

La companyia asseguradora t’ajudarà obtenint, a través de l’adreça, la informació directament del cadastre. Si no existís o fos impossible obtenir-la, l’hauries de facilitar incloent-hi totes les superfícies que puguin formar part del continent desglossades entre habitatge, garatge i traster. Per a això, has de tenir en compte que no s’asseguren metres quadrats útils (és a dir, la superfície “trepitjables” de l’habitatge, inclosos els armaris), sinó metres quadrats construïts (superfície útil més superfícies “no trepitjables”, envans, pilars, etc.).

Com s’ha d’actuar en cas de sinistre? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Posa’t en contacte amb el Servei d’Assistència al 902 24 48 72. Informa del contratemps que s’ha produït a la teva llar i s’encarregaran d’enviar el personal que necessitis.

Descobreix-ne més detalls

Calcula tu mateix la teva assegurança si ets client o deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

CALCULA L’ASSEGURANÇA

 

ET TRUQUEM

 

Si tens algun dubte o vols saber més, telefona'ns al

910 503 500

Preguntes freqüents

  Què són el continent i el contingut en les assegurances de la llar? Cal ser client de Banco Santander per contractar una assegurança de llar?
Z7_3OKIGJ82OO5F90QNNG7G2A81U6

Saps quins són els riscos de no tenir assegurada la teva llar?

Z7_3OKIGJ82OO5F90QNNG7G2A89M5

Protegeix-te davant de possibles riscos

Segons un estudi realitzat per UNESPA, a Espanya, el cost mitjà de danys per incendis en un habitatge assegurat és de 2.700 €. Contractant l'Assegurança La meva Llar Santander podràs protegir el teu habitatge davant d'aquests possibles riscos.

Z7_3OKIGJ82OO5F90QNNG7G2A89R4

Situacions de risc per no estar assegurada

Les filtracions per aigua, trencaments de vidres, danys elèctrics, etc. són algunes de les situacions de risc més comunes en una llar. Sabies que, segons un estudi realitzar per UNESPA, cada any es produeixen més de 4 milions d'accidents per aquestes causes? Millor prevenir-los que afrontar-los! Però si has d'afrontar-los, hi estarem per ajudar-te.

Z7_3OKIGJ82O8UUF06MPH0Q54QNK6

I si tens mascotes...

Recorda que, si tens mascotes, en contractar l'Assegurança La meva Llar Santander amb Santander Generales tens inclosa la garantia de responsabilitat civil2 per a mascotes, inclosos els gossos6, si tens assegurat el contingut. Només ha d'estar a nom d'algun dels assegurats7 a la pòlissa.

Z7_3OKIGJ82O0UBD064P47FL2JLB0
Z7_3OKIGJ82O0K8F0Q9AKCBDGH6N5

Assegurança Protecció Llar Flexible

Icon / check Created with Sketch. Tria entre tres modalitats.

Icon / check Created with Sketch. Contracta-la en línia en pocs passos.

Icon / check Created with Sketch. Vàlida per a propietaris i inquilins.

Z7_3OKIGJ82O0K8F0Q9AKCBDGH6N7
Z7_3OKIGJ82OO4H00QPJ8A72A0S71

Et pot interessar

×
${loading}
×