QUÈ M'OFEREIX?

COBERTURES

Preguntes freqüents

Una assegurança de la llar pensada especialment per a clients entre 65 i 82 anys

Fes de la teva llar un lloc més segur protegint-la amb l'Assegurança La meva llar Sènior. Ara, a més, amb una cobertura per accident per a l'assegurat i el seu cònjuge.

COBERTURA D´ ACCIDENTS

 • Lesions per accident: s'indemnitza amb el capital assignat a cada diagnòstic segons la taula Barem (sis tipus de lesions).
 • Ajuda a domicili: 50 hores/any (acompanyament, neteja de la llar, compres i encàrrecs, elaboració d'àpats…).
 • Sessions de professionals: 10 sessions/45 minuts per sessió (rehabilitació, infermeria, podologia…).

Aquesta cobertura d'accidents està inclosa en les tres modalitats de l'assegurança La meva llar Sènior:

LA MEVA LLAR SÈNIOR ESSENCIAL

Per protegir el principal a la teva llar. Si ets propietari o inquilí d'un habitatge, gaudeix de les principals cobertures per cobrir els danys que es puguin produir a la teva llar, com ara un incendi, danys per aigua, ruptura de vidres, robatori i reclamacions per responsabilitat civil per danys causats a un tercer1 i amb el servei 24 hores d'Assistència a la llar1 inclòs.

LA MEVA LLAR SÈNIOR AMPLIADA

Per tenir un plus de tranquil·litat. Si busques afegir més comoditat i tranquil·litat per a la teva llar, aquesta modalitat inclou totes les garanties de La meva llar Santander Essencial juntament amb cobertures addicionals, com ara danys estètics al continent, vehicles o embarcacions al garatge, bricolatge a la llar, assistència informàtica, actes vandàlics, robatori fora de l'habitatge i danys elèctrics.

LA MEVA LLAR SÈNIOR INTEGRAL

Per tenir la millor cobertura. És la nostra modalitat més completa per als més exigents. Pensada per protegir, mantenir i prevenir la teva llar, perquè afegeix garanties addicionals, com ara dany accidental, danys estètics al continent i al contingut, servei de manteniment i servei de reparació1.

I amb la tranquil·litat que t'ofereixen les garanties1 La meva llar Sènior en totes les seves modalitats:

 • Garantia d'un any en totes les reparacions realitzades per la Companyia.
 • Garantia de cobertura del 100% del dany amb el Compromís de capitals2.

Encara hi ha més, perquè en contractar l'assegurança La meva llar Santander en les seves modalitats Ampliada o Integral, gaudeixes del nostre compromís de qualitat (3/24/48/72)3:

 • En casos d'urgència, enviament d'un professional en les primeres 3 hores des de la teva trucada. En el termini de 24 hores s'avaluen els danys, abans de 48 hores es planifica la reparació i en un termini de 72 hores comença la reparació.
 • Si no es compleixen aquestes terminis, l'entitat asseguradora et lliurarà una quantitat equivalent a la prima anual de l'assegurança4.

Descobreix més

Si vols més informació deixa'ns les teves dades i et contactarem.


Garanties La meva Llar Sènior

Podràs triar la modalitat d'assegurança que millor s'adapti a la protecció que vols per a la teva llar. Totes elles compten amb la garantia d'Accidents que inclouen cobertures complementàries, com ara ajuda a domicili per accident i sessions de professionals per accident per ajudar-te amb la recuperació.

Cobertures

Essencial

Ampliada

Integral

Incendi, explosió i caiguda de llamp


Fenòmens atmosfèricsAigua
Danys per l’aigua
Cerca i localització de canonades amb dany
Cerca i localització de canonades sense dany
Desembussos de canonades
-
-Danys elèctrics
-

Ruptures
Vidres, miralls i aparells sanitaris
Vitroceràmiques i plaques de cocció-  

Robatori
Robatori i furt dins de l’habitatge
Robatori i furt fora de l’habitatge
Actes vandàlics-
-

Inhabitabilidad de la viviendaProtecció legal
Responsabilitat civil
Defensa jurídica

Danys estètics
-

Vehicles i embarcacions en garatge
-

Serveis i assistències
Bricolatge
Assistència informàtica
Servei de manteniment
Servei de reparació
Servei de neteja segon habitatge


-
-
-
-
-
-
-
-Dany accidental

-

-


Accidentis

Lesions per accident

Ajuda a domicili per accident

Sessions amb professionals per accident
Descobreix més

Si vols més informació deixa'ns les teves dades i et contactarem.


Preguntes freqüents

Què són el continent i el contingut en les assegurances de la llar? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Es denomina continent a tots els elements constructius i estructurals d’un habitatge, tant les parets, les sostres, els terres o les instal·lacions com la calefacció, l’aigua o l’electricitat, entre d’altres.

Per saber amb exactitud què és el continent, hem de tenir en compte que es tracta de tots els materials que formen part de la construcció d’un habitatge; així, podem distingir entre:

 • La construcció principal i les seves instal·lacions fixes d’aigua, gas, electricitat, telèfon, energia solar, calefacció (calderes, escalfadors i radiadors) i refrigeració, sistemes d’alarma i instal·lacions de domòtica.
 • Tots els elements que se suposa que formen la part estructural de l’habitatge: parets, teulades, terres, paviments, endolls, etc.
 • Els elements fixos de decoració adherits a terres, sostres i/o parets, com ara pintures, papers, teles, moquetes o parquet.

En canvi, el contingut està format per les sumes assegurades declarades com a mobiliari, objectes de valor especial i joies fora i dins de caixa forta.

Cal ésser client de Banco Santander per a contractar una assegurança de llar? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Sí, l'assegurança La meva llar Sènior és una assegurança exclusiva per a clients de Banco Santander.

He causat danys al meu veí i no li vull causar més molèsties Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

En 24 hores des que et posis en contacte amb el Servei d’Assistència, tindràs un professional a casa teva per avaluar els danys. En cas d’incidències urgents, tindràs un professional a casa teva dins de les 3 hores següents a la teva trucada.

Quina superfície de l’habitatge he d’incloure en la pòlissa per estar correctament assegurat? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

S’ha d’assegurar la superfície construïda de l’habitatge, el garatge i el traster.

La companyia asseguradora t’ajudarà obtenint, a través de l’adreça, la informació directament del cadastre. Si no existís o fos impossible obtenir-la, l’hauries de facilitar incloent-hi totes les superfícies que puguin formar part del continent desglossades entre habitatge, garatge i traster. Per a això, has de tenir en compte que no s’asseguren metres quadrats útils (és a dir, la superfície “trepitjables” de l’habitatge, inclosos els armaris), sinó metres quadrats construïts (superfície útil més superfícies “no trepitjables”, envans, pilars, etc.).

Com s’ha d’actuar en cas de sinistre? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Posa’t en contacte amb el Servei d’Assistència al 902 24 48 72. Informa del contratemps que s’ha produït a la teva llar i s’encarregaran d’enviar el personal que necessitis.

La cobertura d'accidents està inclosa en totes les modalitats? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Sí. La cobertura d'accidents s'inclou en totes les modalitats de La meva llar Sènior (Essencial, Ampliada i Integral) i està pensada especialment per acompanyar els assegurats després d'esdevenir-se un accident cobert per la pòlissa, la qual cosa en facilita la recuperació.

Qui són els assegurats de la cobertura d'Accidents? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Per a la garantia d'Accidents, s'entén per assegurat, tant el prenedor de la pòlissa com el seu cònjuge o parella estable registrada sempre que tinguin edats compreses entre els 65 i els 85 anys.


Per a quines lesions per accident em donen indemnització? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Únicament per les indicades en el barem de lesions, en cas de sofrir qualsevol lesió diferent d'aquestes no quedaran cobertes. El barem correspon a la relació de diagnòstics que es cobreixen en la Pòlissa i s'indemnitza per ells.

Descobreix més

Si vols més informació deixa'ns les teves dades i et contactarem.


Preguntas frecuentes

  Què són el continent i el contingut en les assegurances de la llar? Cal ésser client de Banco Santander per a contractar una assegurança de llar?

Assegurança La meva Llar Sènior

Icon / check Created with Sketch. Tres modalitats de cobertura per al teu habitatge.

Icon / check Created with Sketch. Cobertura d'accidents inclosa.

Icon / check Created with Sketch. Servei 24 hores d'assistència a la llar1 inclòs.

Et pot interessar

×
${loading}
×