Z7_3OKIGJ82O0H960QTR88DB67UQ0
Z7_3OKIGJ82O0H960QTR88DB67UQ2

PRODUCTO SIMPLE

Ofertes de finançament per a diferents projectes

Aconsegueix el finançament que necessites per dur a terme diferents projectes. Tant per fer reformes com per construir el teu habitatge, fer un pagament comercial, pagar tributs, finançar els estudis o, fins i tot, refinançar el que ja tens.


HIPOTECA AUTOCONSTRUCCIÓ

Construeix el teu propi habitatge unifamiliar amb la Hipoteca Autoconstrucció de Banco Santander. Podràs finançar fins al 100% del pressupost d’execució d’obra, sense superar el cost real de construcció i sempre limitat al 70% màxim del valor de reposició en el cas de construcció acabada.

El termini màxim per a aquesta hipoteca és de 30 anys per al primer habitatge i de 25 per al segon.

A més, gaudeix d’un període de carència de capital per a la hipoteca d’autoconstrucció fins a un màxim de 2 anys.HIPOTECA ALTRES FINALITATS

Sol·licita un préstec hipotecari defins al 70% del valor de taxació d'un habitatge lliure de càrregues, és a dir, que no tingui una hipoteca en curs ni un altre tipus de limitacions, si es tracta del teu habitatge habitual o fins al 60% per a una altra mena d'immobles. Amb aquest préstec, podràs cobrir les necessitats de finançament si desitges dur a terme reformes en el teu habitatge, pagar tributs o, fins i tot, iniciar o completar els teus estudis.

El termini màxim és de 15 anys.

CALCULA LA TEVA HIPOTECA


HIPOTECA PER A L’ADQUISICIÓ DE LOCAL COMERCIAL2

Si estàs pensant a muntar un negoci, tens l’opció de finançament que necessites. Amb la hipoteca per a l’adquisició de local comercial, t’oferim la possibilitat de comprar el local que estàs buscant amb unes condicions de finançament excel·lents.

Z7_3OKIGJ82O0H960QTR88DB67UQ1

Més hipoteques

Icon / check Created with Sketch. Aconsegueix finançament per fer reformes o per construir el teu habitatge.

Icon / check Created with Sketch. Adquireix un local comercial amb condicions excel·lents.

Icon / check Created with Sketch. Paga’t els estudis i molt més amb l’ajuda del teu habitatge.

Z7_3OKIGJ82O0H960QTR88DB67UQ3
Z7_3OKIGJ82O0H960QTR88DB671O5

Et pot interessar

×
${loading}
×