Productes senzills

Productes plens d’avantatges per a tu i solucions perquè els petits aprenguin a estalviar i gestionar les seves finances. Amb tota la tranquil·litat de poder recarregar les targetes dels teus fills, apagar-les i encendre-les en cas de pèrdua, enviar diners a un caixer automàtic i protegir-los passi el que passi.

Comptes i targetes 81

Un compte corrent senzill per donar-te independència i flexibilitat.

Icon / Plus Created with Sketch.

Pla d’estalvi infantil assegurat

Estalvia per al futur dels teus fills i guanya la tranquil·litat de saber que la seva educació i el seu futur estan protegits.

Icon / Plus Created with Sketch.

Assegurances de vida

Tria l’opció d’assegurança que s’ajusta millor a les teves necessitats i aconsegueix la tranquil·litat que els teus necessiten.

Icon / Plus Created with Sketch.

Compte Mini

El compte corrent en euros per a nens i adolescents amb el qual aprendran a estalviar des de petits.

Icon / Plus Created with Sketch.

Per a les teves necessitats del dia a dia

Serveis enfocats a oferir el suport del dia a dia que tant necessites per gaudir d’avantatges com la renovació del carnet de conduir, efectuar les operatives financeres, buscar un/a treballador/a domèstic/a i molt més, tot això sense deixar de banda la part personal ni la professional.

Connectats, sempre

Si tu també penses que primer són les persones i després tota la resta, i que ser digital no és un fi, sinó un mitjà, aleshores estem connectats. Quan vulguis. Com vulguis. On vulguis.

Banca en línia: sense restriccions de temps ni de lloc

Tu decideixes com, quan i on relacionar-te amb el teu banc. T’ho posem fàcil: des del mòbil pots accedir a comptes i targetes i fer-hi operacions.

Aconsegueix les teves claus


  Envia diners fàcilment amb Bizum.

  Controla les teves despeses i ingressos del mes amb gràfiques.

  Consulta i gestiona els teus rebuts.

  Bloqueja, encén o apaga les teves targetes i consulta’n el PIN i el CVV.

  Configura les teves alertes per estar sempre al dia.

Contractació de productes

Creiem que la tecnologia també pot beneficiar les persones i, per això, som on siguis. Pots contractar en línia: comptes, targetes de dèbit i de crèdit, plans de pensions, assegurances, préstecs preconcedits...

Accedeix

El teu banc sempre està amb tu

Posem els nostres serveis a la teva disposició des de qualsevol lloc: Santander Orienta, cerca d’oficina i de caixer automàtic més proper, xat, Superlínia, assistent per a dubtes o tutorials.

Et pot interessar

×
${loading}
×