Santander Reencuentra

Un programa pensat per a dones que en un moment de la seva vida van decidir posar en pausa la carrera professional per dedicar-se a la cura dels fills o atendre situacions familiars, però que ara es volen reincorporar al mercat laboral.

Les volem ajudar a començar de nou, per això els oferim formar part d’un programa d’un any de durada que combina una experiència professional al Santander amb formació d’alt nivell, que els permetrà adquirir coneixements en eines de productivitat personal, tècniques per a la cerca de feina i, a més, les ajudarà a millorar la seva xarxa de contactes.

El nostre objectiu és que quan acabi aquest programa, trobin una feina en la seva àrea d’especialització, en una empresa del seu entorn geogràfic.

Requisits per formar part d’aquest programa

  • Una titulació universitària en qualsevol especialitat i molta il·lusió per reprendre la seva carrera professional i afrontar nous reptes.
  • Almenys quatre anys d’experiència professional en el sector empresarial i que faci un mínim de tres anys des que hagin pausat la seva carrera per dedicar-se a la cura dels fills o d’algun familiar.

Icon / PlayerCreated with Sketch.

Programa Santander Reencuentra

Un programa per ajudar a retrobar-se amb la feina a les dones que s’han vist obligades a interrompre la seva carrera professional.

Aliança Santander i Vogue

L’aliança entre l’experiència editorial de Vogue i la solidesa financera del Santander crea un canal de comunicació de referència per a les dones interessades en els negocis i el lideratge.

Amb un punt de vista compromès neix la nova revista Vogue Business By Santander, un altaveu per a les dones que ens inspiren en el camp de l’economia, la tecnologia, la formació i l’estil de vida.

Troba-la als quioscos i en versió digital a Vogue Business.

Aliança Santander i Disney

Banco Santander i Disney s’uneixen per un mateix objectiu, donar visibilitat a referents femenins i inspirar valors basats en la igualtat des de les edats més primerenques. Per fer valer aquesta iniciativa, el Santander promou, juntament amb Disney, les pel·lícules en què les protagonistes demostren els seus valors des de la igualtat: Capitana Marvel, Aladdin, Toy Story 4 i Frozen 2, en què les protagonistes demostren els seus valors des de la igualtat.

Perquè... #juntoscambiamoselcuento

El Santander i altres col·laboracions

El Santander també col·labora amb altres organitzacions que vetllen per inspirar i impulsar la igualtat d’oportunitats, com fan Eje&con, Más Mujeres a Seguir, El Club de las mujeres (in)visibles... a les quals tant ens il·lusiona donar suport.

Et pot interessar

×
${loading}
×