Targetes adaptades a les teves necessitats financeres

Amb les targetes de dèbit Santander pots fer les teves compres i retirar efectiu a dèbit sense cost en els més de 7.500 caixers automàtics a Espanya i 30.000 en el món.

Càrrec immediat

Totes les despeses i retirades d’efectiu a dèbit en caixers automàtics que facis amb les targetes de dèbit Santander es    carregaran de manera immediata al teu compte corrent.


Seguretat

Fes servir les teves targetes de dèbit Santander amb tota tranquil·litat:

  • Alertes. Rep avisos al teu telèfon mòbil a través del servei de notificacions de la teva App Santander.
  • Més seguretat. Per a les teves compres a Internet Banco Santander disposa del Servei de Comerç Electrònic Segur (CES), mitjançant el qual t’enviarem un codi d’autorització de l’operació cada vegada que facis una despesa en línia al número de telèfon que tinguis associat al teu compte.
  • Assegurança d’accidents.1 Algunes targetes tenen adscrita una assegurança d’accidents sense cost addicional de fins a 120.000 euros, concertada amb Santander Seguros y Reaseguros Compañía Aseguradora, SA (segons les condicions de la pòlissa).

Consulta aquí les cobertures d’assegurances segons la modalitat de targeta.


Pagament mòbil

Les targetes de dèbit Santander et permeten pagar còmodament, mitjançant la tecnologia Contactless, amb el telèfon mòbil a través de Apple Pay, Samsung Pay, Garmin Pay o Fitbit Pay.


App mòbil

Amb aquesta aplicació també podràs activar o bloquejar les teves targetes en cas de pèrdua o robatori, consultar i modificar les teves dades i contrasenyes i observar els teus moviments i límits de despesa diaris.

Parlem?

Si tens algun dubte o en vols saber més, truca’ns al

915 123 123

Avantatges de les targetes de dèbit

Icon / check Created with Sketch. Paga amb el mòbil a qualsevol TPV Contactless

Icon / check Created with Sketch. Fes pagaments que es carregaran al teu compte, sense interessos

Icon / check Created with Sketch. Tingues tranquil·litat i seguretat quan facis servir les targetes

Et pot interessar

×
${loading}
×