PRODUCTO SIMPLE

Ofertes bancàries per a funcionaris

Com a funcionari o treballador laboral de les administracions públiques (central, autonòmica o local) pots gaudir de productes amb condicions financeres i serveis exclusius adaptats a la teva professió i les teves necessitats del dia a dia.

Aquesta oferta de productes i serveis bancaris és exclusiva per a funcionaris i treballadors laborals de l’Administració. Descobreix quins són i les seves característiques:

COMPTE CORRENT COL·LECTIUS PER A FUNCIONARIS

Un compte corrent no remunerat, TIN 0%, TAE 0%,1 sense comissió d'administració i manteniment, al qual tindràs accés per pertànyer al col·lectiu de funcionaris.

Aquest compte està exempt de comissions per realitzar transferències en euros, nacionals i a la UE, sempre que es facin per Internet, banca mòbil o caixers automàtics. No aplica a transferències urgents i immediates.

TARGETES PER A FUNCIONARIS

Aquestes són les targetes de dèbit i crèdit disponibles per a funcionaris amb el Compte Corrent Col·lectius.

Targeta Dèbit Santander

  • Comissió d'emissió i manteniment de la targeta de dèbit de 0 €.
  • Retirades d'efectiu a dèbit sense cost als caixers automàtics Santander del món.
  • Assegurança d'accidents2 de fins a 120.000 €.

Targeta Crèdit Santander3

  • Comissió d'emissió i manteniment de la targeta de crèdit de 0 €.
  • Pagament ajornat (revolving) TIN: 18%, TAE: 19,56%4.
  • Assegurança d'accidents2 de fins a 120.000 €.
  • Les retirades d'efectiu a caixers automàtics poden ser:

A crèdit, contra el límit de crèdit de la targeta.
A dèbit, es carrega de forma immediata al compte. Aquest tipus de retirades d'efectiu no té cost als caixers automàtics Santander a escala nacional.

FINANÇAMENT5

Hipoteques per a funcionaris

Una oferta exclusiva d'hipoteques per adquirir el teu habitatge principal o la teva segona residència amb unes condicions especials, per pertànyer al col·lectiu de funcionaris.

Préstec al Consum

Si pertanys al col·lectiu de funcionaris podràs disposar de fins a 100.000 € per finançar imprevistos o necessitats personals, des de viatges fins a reformes de la llar, i tornar-los en un termini de vuit anys.

Avançament Nòmina 6x66

Si tens la teva nòmina de l'Administració Pública domiciliada, tindràs al teu abast la possibilitat de demanar un avançament de fins a sis mensualitats fins a un màxim de 12.000 €. A més, tens un termini de 36 mesos per tornar-lo i no tindràs quota mensual durant els sis primers mesos.

Com pots accedir a l'oferta de productes per a funcionaris?

Per a la contractació d'aquests productes exclusius per al col·lectiu de funcionaris i treballadors de l'Administració Pública, serà necessària l'acreditació de la teva condició amb un document acreditatiu que t'identifiqui com a membre d'aquest col·lectiu. Seran vàlids tant el nomenament com a funcionari al Butlletí Oficial corresponent com l'última nòmina de l'Administració Pública en la qual estàs ocupat.

Així mateix, hauràs d'acceptar i signar el "Document obligatori d'adhesió al col·lectiu". Entre la informarà que et demanaran s'inclourà un número de telèfon mòbil i una adreça de correu electrònic.

Si vols més informació, adreça't a qualsevol de les nostres oficines. També pots escriure'ns a l'adreça electrònica infofuncionarios@bancosantander.es.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Funcionaris

Icon / check Created with Sketch. Compte exempt de comissions.

Icon / check Created with Sketch. Targetes per a les teves compres i gestions diàries.

Icon / check Created with Sketch. Accés a finançament amb condicions exclusives.

Et pot interessar

×
${loading}
×