Z7_3OKIGJ82OO3RD06GQ14CMFAAE2
Z7_3OKIGJ82OO3RD06GQ14CMFAAE1

Què és Google Wallet?

És una plataforma de pagament que permet pagar tant a comerços físics com en línia, de manera fàcil i ràpida. Google Wallet està desenvolupada per fer-la servir en sistemes de pagament des de dispositius mòbils amb sistema operatiu Android, inclosos: mòbils, tauletes o rellotges intel·ligents. En resum, t'ofereix tot el que necessites per tramitar les compres des del teu dispositiu Android i manté les teves dades segures.

Com pots pagar amb les teves targetes des de Google Wallet?

Fes servir Google Wallet a qualsevol dels teus dispositius Android (mòbil, rellotge intel·ligent o tauleta). L'important és que tinguin sistema operatiu de la versió 5.0 o superior i tecnologia NFC.

Com funciona?

Paga amb Google Wallet a qualsevol establiment que permeti el pagament contactless. Només hauràs d'apropar el teu dispositiu Android, amb la pantalla encesa, al datàfon, i s'efectuarà el pagament. No cal ni obrir l'aplicació.

Z7_3OKIGJ82OO3RD06GQ14CMFAAE3
Z7_3OKIGJ82OO3RD06GQ14CMFAAU0

Què necessites per utilitzar Google Wallet?

 1. Un dispositiu Android amb sistema operatiu Lollipop 5.0+ i tecnologia NFC.
 2. Descarregar l'aplicació Google Wallet. 
 3. El sistema de Comerç Electrònic Segur (CES) activat.
 4. Una targeta Santander Mastercard o Visa.


Preguntes freqüents sobre els pagaments amb Google Wallet

 • Quines targetes Santander puc afegir a Google Wallet?

 • Pots afegir qualsevol targeta Santander, ja sigui de dèbit, crèdit o prepagament, tant Visa com Mastercard, exceptuant la targeta virtual prepagament e-Cash.
 • És necessari verificar el mètode de pagament per començar a utilitzar Google Wallet?

 • Sí, és necessari perquè permet que el banc protegeixi el teu compte. El banc t'enviarà un codi de verificació que hauràs d'introduir a Google Wallet.
 • Quin dispositiu necessito per utilitzar Google Wallet?

 • Per utilitzar Google Wallet cal tenir un dispositiu Android amb tecnologia NFC compatible i versió de sistema operatiu Android Lollipop 5.0+ o superior.

  Per utilitzar Google Wallet has d'acceptar els termes d'ús i la política de privacitat de Google. Santander no té control sobre les decisions de Google per fer canvis a Google Wallet o a qualsevol dels seus serveis, productes o programari.
 • On puc pagar amb Google Wallet?

 • A establiments que acceptin pagaments contactless i a pàgines web o aplicacions mòbils que acceptin pagaments amb Google Wallet.
 • Si rebo una targeta nova, l'haig de tornar a donar d'alta a Google Wallet?

 • No, si reps una targeta nova perquè l'anterior t'ha caducat o perquè has sol·licitat un canvi per deteriorament, la targeta antiga es canviarà per la nova automàticament a Google Wallet. Podràs utilitzar la targeta a Google Wallet fins i tot si encara no has rebut la nova.
 • Com puc eliminar una targeta de Google Wallet?

 • Des de l'aplicació Google Wallet, toca la icona de perfil. Després, ves a Pagaments i subscripcions > Mètodes de pagament > Més > Configuració de pagament. És possible que et demanin iniciar la sessió a Google Wallet. Després, tria el mètode de pagament que vulguis eliminar i prem Editar.
 • És segur Google Wallet?

 • Google Wallet utilitza diverses capes de seguretat per protegir les teves dades de pagament i també una de les infraestructures de seguretat més avançades del món perquè el teu compte estigui sempre protegit. Quan pagues a botigues físiques, Google Wallet mai no comparteix el número de la targeta i, per tant, la teva informació està protegida.

  En el cas dels pagaments no presencials per Internet o a través d'aplicacions, en el moment en què es mostren les opcions de pagament, has de seleccionar Google Wallet. Després, enviarà la teva adreça i les dades del pagament al comerç de forma segura.


Informació d'interès

Consulta aquí els termes i les condicions de Banco Santander, SA per al pagament mòbil "Google Wallet". Totes les targetes Santander estan habilitades per a Google Wallet, excepte: targetes prepagament e-Cash i algunes targetes d'empresa. El Banc es reserva la facultat de modificar les targetes habilitades per al seu ús a través de Google Wallet informant el client en el moment adequat i de la manera convinguda. Google Wallet funciona amb els dispositius Android amb sistema operatiu Lollipop 5.0+ i tecnologia NFC. 

Z7_3OKIGJ82OO3RD06GQ14CMFAAU2
Z7_3OKIGJ82OO3RD06GQ14CMFAAU1

Et pot interessar

×
${loading}
×