Sistemes de seguretat de Banco Santander

Perquè puguis fer servir la banca en línia amb tranquil·litat i gràcies al nostre compromís amb la teva seguretat, tenim aquesta sèrie de sistemes de seguretat:

CLAU D’ACCÉS I SIGNATURA ELECTRÒNICA

El teu número d’identificació fiscal (NIF) és el teu identificador d’accés per fer servir els canals a distància de Banco Santander. La clau d’accés és la contrasenya.

És important que siguis molt curós amb aquesta
informació i no la comparteixis amb ningú, ja que és
la clau que “obre” els teus comptes.

La signatura electrònica és la contrasenya que necessitaràs per signar operacions i contractar productes. És un grau addicional per a la teva seguretat

Recorda que a Banco Santander mai et demanarem la teva signatura electrònica completa, tan sols posicions aleatòries per identificar-te. Si reps alguna petició en el nostre nom perquè revelis alguna d’aquestes dades, desconfia’n. Posa’t en contacte amb nosaltres per assegurar-te’n.

ONE TIME PASSWORD

La contrasenya d’un sol ús o one time password (OTP) és un nivell de seguretat addicional amb el qual Banco Santander garanteix la seguretat d’algunes operacions sensibles. Aquesta contrasenya arribarà al teu telèfon mitjançant un missatge, serà una clau única per assegurar que ets tu i no una altra persona qui està ordenant l’operació. Mantén actualitzada la informació sobre el teu telèfon mòbil, ja que aquest és el mitjà que Banco Santander fa servir per enviar-te les claus. Facilita’ns el teu nou número de telèfon si l’has canviat.



CONSULTA D’EXTRACTES I JUSTIFICANTS EN LÍNIA

Dins de la teva banca en línia podràs consultar, de manera periòdica, tant extractes com justificants. D’aquesta manera podràs detectar a temps qualsevol moviment sospitós o qualsevol operació que tinguis la seguretat que no has fet. Si és així, posa’t en contacte amb nosaltres.

Seguretat addicional en banca electrònica i web

Complim el nostre compromís amb la teva seguretat al peu de la lletra. Per això, per protegir els teus diners, a Banco Santander apliquem les eines següents:

METODOLOGIA DE DETECCIÓ PRIMERENCA D’OPERACIONS FRAUDULENTES

Apliquem el monitoratge de frau. Això implica que ens podem posar en contacte amb tu en alguna ocasió si necessitem confirmar si has ordenat alguna operació o si es tracta d’un cas de suplantació. Si no aconseguim posar-nos en contacte amb tu per confirmar l’autenticitat d’una operació, la bloquejarem fins que tinguem tota la informació necessària


TESTS PERIÒDICS D’INTRUSIÓ SOBRE ELS NOSTRES SISTEMES

D’aquesta manera podem garantir que els nostres sistemes estan lliures d’amenaces i que totes les dades estan emmagatzemades en llocs segurs. És una manera de protegir la confidencialitat de les teves dades i de tots els nostres clients.

COMUNICACIONS XIFRADES

A Banco Santander garantim que totes les nostres comunicacions per on viatgen dades confidencials estan xifrades. Això vol dir que en cas que algú aconseguís interceptar una comunicació, no hi tindria accés. Per aquest motiu, tant a la banca en línia com en algunes zones de la nostra web hi ha formularis de dades encriptades

Per garantir el nostre compromís amb la teva seguretat
tenim l’ajuda d’empreses especialitzades en serveis
antiphishing, antimalware i antitroians

Aquests serveis vetllen per la seguretat dels teus comptes i dispositius, eliminen les possibles amenaces que et puguin afectar a tu i als nostres sistemes.

El teu paper en seguretat en línia

A Banco Santander protegim al màxim tant els nostres sistemes com els teus comptes, però tu també has de protegir el teu món en línia. Per això t’indiquem una sèrie de consells de seguretat en línia bàsics per protegir-te. Que no t’enxampin desprevingut!

COM POTS SABER SI ESTÀS NAVEGANT EN UNA WEB SEGURA?

Per saber si estàs navegant en una web segura, has de verificar les dades següents:

  • Verifica que la web comença amb https:// i no l’habitual http://.
  • Busca el símbol de cadenat tancat, és sinònim de web segura
  • Secure socket layer. Les web segures (entre aquestes, Banco Santander) tenen certificats secure socket layer (SSL), l’anomenada capa de connexió segura, per xifrar les zones més sensibles dels nostres sistemes.

Et pot interessar

×
${loading}
×