Apropant l’educació financera als menuts

L’app Mini es convertirà en la teva millor eina per fer-los entendre el valor de les coses i que aprenguin a gestionar els seus estalvis de manera divertida i en família. Mitjançant l’ús de diferents jocs educatius, l’app del Santander apropa l’educació financera als menuts de la casa i fomenta valors com l’esforç, el compromís, la il·lusió i el reconeixement.

Com funciona l’app Santander Mini?

DEFINEIX REPTES

Amb l’app Santander Mini podràs definir amb el teu fill els reptes que ha d’assolir i les recompenses que obtindrà si els compleix. D’aquesta manera, els menuts de la casa aprendran el valor i el reconeixement del seu esforç al mateix temps que estalvien i es diverteixen.

Amb els reptes, el teu fill aprendrà valors com l’esforç i el compromís. Una manera de fer divertits els seus primers passos en economia.

SEGUEIX ELS SEUS ÈXITS

A més, podràs fer el seguiment dels seus èxits: a l’app es pot veure, a l’instant, el nivell de progrés assolit. S’afegirà una “estrella” a cada repte que aconsegueixi. Cada “estrella” simbolitza una fase de l’assoliment i quan s’aconsegueixen totes, s’arriba a la recompensa fixada.


Una manera senzilla i educativa perquè aprenguin a gestionar els seus estalvis

Els nens tindran una perspectiva global dels seus progressos, perquè a través de la seva pròpia experiència comprovin que l’esforç i el compromís tenen premi.

Els premis o les recompenses els decideixes tu, i no cal que siguin sempre econòmiques. Però si has definit una recompensa econòmica, fàcilment li podràs fer al teu fill l’ingrés al seu Compte 1l2l3 Mini o al Compte Mini des de l’aplicació. A l’instant veuràs l’assoliment aconseguit, que fomentarà que el teu fill estigui disposat a aconseguir nous reptes.

A més, amb l’app Santander Mini el teu fill podrà veure l’evolució dels seus estalvis des de casa amb la seva pròpia aplicació. També podrà portar el compte dels diners que entren i surten de la seva guardiola virtual, una eina amb la qual podrà aprendre a gestionar els seus estalvis com si es tractés d’una guardiola tradicional. També pot gestionar els seus diners al mateix Compte 1l2l3 Mini o al Compte Mini.

Com es baixa l’app Santander Mini?

Baixa-la al teu mòbil o tauleta mitjançant Google Play o l’App Store; a continuació, només hauràs de crear el teu perfil i el del teu fill utilitzant els teus comptes i fent servir els avatars que més us agradin.

Posa en marxa els reptes del dia a dia que el teu fill haurà de complir i les recompenses que aconseguirà amb els seus èxits, econòmiques o no. Baixa ara l’app Mini i descobreix com l’estalvi pot ser un joc de nens.

Et pot interessar

×
${loading}
×