Z7_3OKIGJ82OOK16066NO9H5A3B80
Z7_3OKIGJ82OOK16066NO9H5A3B82

ACONSEGUEIX UN

2 % DE BONIFICACIÓ

per portar els teus fons d'inversió

Traspassa un mínim de 2.000 € i apunta't a la campanya per accedir a la bonificació. Promoció vigent fins al 30 de juny del 2024.

En què consisteix la bonificació?

La bonificació consisteix en un abonament en efectiu al teu compte corrent que es farà entre el 15 al 30 d'agost del 2024.

Quan s'han de fer els traspassos?

Els traspassos i aportacions han d'estar assentats en el Banc entre l'1 d'abril i el 31 de juliol de 2024.

Com puc apuntar-me per obtenir la bonificació?

Si ets client, dona't d'alta en la campanya. Si no ets client, vine a qualsevol oficina per donar-t'hi d'alta. A més, has de complir tots els requisits indicats.

Z7_3OKIGJ82O8MR80661Q4J0JMDD4

Com puc aconseguir una bonificació per portar els meus fons d'inversió?

En portar els fons d'inversió que tinguis en una altra entitat, podràs aconseguir un 2% de bonificació, sense límit. És a dir, tant se val de quant sigui el traspàs; a partir de 2.000 €, el percentatge de la bonificació sempre serà del 2%.

Per aconseguir-la, has de:

  1. Completar el formulari d'adhesió per apuntar-te a la banca en línia o adreçar-te a la teva oficina per donar-te d'alta a la campanya.
  2. Fer traspassos des d'altres entitats fins al 31 de juliol del 2024 a un fons d'inversió que consti al llistat de fons associats a la promoció per un import superior a 2.000 €.
  3. Complir la permanència de quatre anys des del pagament de la bonificació, mantenint la teva posició als fons associats a la promoció i podent fer traspassos entre aquests fons. L'incompliment del compromís de permanència comporta una penalització.

Per beneficiar-te d'aquesta promoció, has de ser una persona física resident a Espanya. Tingues present que les bonificacions s'apliquen tenint en compte el primer titular dels contractes traspassats.

Dates clau:


INICI

FI


Adhesió a la promoció

1 d'abril del 2024

30 de juny del 2024

Període perquè els fons traspassats estiguin assentats entre les teves posicions al Banc

1 d'abril del 2024

31 de juliol del 2024

Abonament de la bonificació

15 d'agost del 2024

30 d'agost del 2024

Aquesta promoció estarà vigent fins al 30 de juny del 2024.


Quins són els fons associats a la promoció per obtenir un 2% de bonificació?

Per poder obtenir el 2% de bonificació sense límit, has de traspassar els fons que mantens en altres entitats a algun dels fons d'inversió associats a la promoció. Són els següents:

  • Santander Gestión Global Crecimiento, FI (Classe S); Santander Gestión Global Equilibrado, FI (Classe S); Santander Gestión Global Decidido, FI (Classe S).
  • Santander Sostenible Acciones, FI (Classes A, C i I); Santander Equality Acciones, FI; Santander Responsabilidad Solidario, FI (Classes A i M).
  • Santander Equilibrado Income, FI; Santander Defensivo Genera, FI.
  • Santander PB Moderate Portfolio, FI; Santander PB Balanced Portfolio, FI; Santander PB Dynamic Portfolio, FI; Santander PB Aggressive Portfolio, FI; Santander PB Systematic Balanced, FI; Santander PB Systematic Dynamic, FI; Santander PB Strategic Allocation, FI.
  • Santander Renta Fija Convertibles, FI (Classe A); Santander Go Retorno Absoluto, FI (Classe A); Santander Gestión Dinámica Alternativa, FI (Classe A).
  • Santander Future Wealth, FI (Classe A); Santander Acciones Españolas, FI (Classes A, B, C i D); Santander Small Caps España, FI (Classe A); Santander Acciones Euro, FI (Classe A); Santander Dividendo Europa, FI (Classes A, B i D); Santander Small Caps Europa, FI (Classe A); Santander Seleccion RV Norteamerica, FI; Santander Go RV Norteamerica, FI (Classes A i B); Santander Go North American Equity, FI (Classes A, B i BEH); Santander Go Global Equity ESG, FI (Classes A, B, AE, BE i BEH); Santander Selección RV Asia, FI; Santander Selección RV Emergente, FI; Santander Selección RV Japón, FI; Santander Acciones Latinoamericanas, FI (Classe A); Santander Prosperity, FI (Classes A, AE i AEH).

No estan incloses les classes institucionals ni les classes carteres, de manera que un moviment cap a aquestes classes suposarà una penalització.

Hi ha alguna penalització?

No està permès fer reemborsaments, traspassos externs o traspassos a fons que no estiguin associats a la promoció durant el període de permanència, un cop abonada la bonificació. Si es fan, s'aplicarà una penalització proporcional al termini incomplert i a l'import reemborsat/traspassat.

Comença ara

Apunta't en línia a la campanya per beneficiar-te de la promoció o ves a la teva oficina.

Z7_3OKIGJ82OOK16066NO9H5A3B81

Traspàs de fons d'inversió

Icon / check Created with Sketch. Bonificació del 2% sense límit.

Icon / check Created with Sketch. Tens fins al 30 de juny del 2024.

Icon / check Created with Sketch. Dona-t'hi d'alta en línia o ves a la teva oficina.

Z7_3OKIGJ82OOK16066NO9H5A3B83
Z7_3OKIGJ82O8MR80661Q4J0JM3G0

Et pot interessar

×
${loading}
×