• Si necessito bitllets, com puc fer el canvi d'euros a lliures o de lliures a euros a Banco Santander?

 • A través de les nostres oficines

  Pots canviar euros per lliures i a la inversa adreçant-te a la teva oficina Santander més propera. Si no tinguessin prou bitllets disponibles en el moment, els pots encarregar i tornar per recollir-los. Et recomanem que facis l'operació amb uns quants dies d'antelació a la data en què tens pensat viatjar a l'estranger.

  Si vols canviar lliures sobrants en tornar del viatge al Regne Unit, també ho podràs fer a través de les oficines del banc.

  Sol·licitud des de la banca en línia o l'aplicació Santander

  És un procés senzill que realitzaràs des del teu compte o posició global. Només has de seleccionar l'opció “Moneda estrangera” i seleccionar la divisa que t'interessi. Indica la quantitat que vols obtenir (pots fer-ho tant en euros com en lliures) i tria l'oficina on vols recollir els bitllets. Ens posarem en contacte amb tu per indicar-te la data i hora de la recollida.

  Aquí podrà veure el pas a pas del procés de sol·licitud per al canvi de moneda estrangera.

 • Quant costa fer el canvi d'euros per lliures?

 • Si vols canviar euros per lliures o lliures per euros, pots fer-ho en una entitat bancària o en una casa de canvis, ja sigui amb oficina física o en línia. En el tipus de canvi que t'ofereixin influirà la cotització oficial del par euro-lliura en aquell dia però també el marge de guany i la comissió que apliquin a l'operació.

 • Té més valor la lliura esterlina o l'euro?

 • La lliura esterlina és la moneda oficial del Regne Unit, és la moneda més antiga en circulació i la tercera moneda més emprada al món, després del dòlar i l'euro. Històricament, el valor de la lliura esterlina ha estat pet sobre de l'euro i del dòlar, i ha arribat a assolir el seu valor més alt davant del dòlar el 2007 (sobrepassant el nivell dels 2 dòlars) i caure al seu nivell més baix davant de l'euro el 2009, després de la crisi econòmica (1,02 euros).

Et pot interessar

×
${loading}
×