Z7_3OKIGJ82OO9360QJNIHCBMRLC1
Z7_3OKIGJ82OO9360QJNIHCBMRTC2
Z7_3OKIGJ82OO9360QJNIHCBMRLS1

El tipus de canvi mostrat es merament informatiu i no serà el que es podria aplicar en les transaccions realitzades amb el Banc.

Z7_3OKIGJ82OO9360QJNIHCBMRT23
Z7_3OKIGJ82OO9360QJNIHCBMRDE5
  • Quan he de fer el canvi a dòlars si properament viatjaré als Estats Units?

  • En ser una divisa d'ús habitual és molt probable que a la teva oficina disposin de dòlars en bitllets, però, per seguretat, mai no sobra que facis la sol·licitud amb uns quants dies d'antelació a la data del viatge. Pots fer el canvi a qualsevol oficina de Banco Santander, la manera més còmoda és sol·licitar una cita prèvia aquí.

    Si vols canviar bitllets de dòlars sobrants en tornar del viatge, també ho podràs fer a través de les oficines del banc.

  • Necessito presentar algun document a l'hora de sol·licitar el canvi d'euros a dòlars o de dòlars a euros?

  • Per fer el canvi de moneda necessitaràs identificar-te, com a mesura per evitar el blanqueig de capitals. En realitzar l'operació, et demanaran nom, cognoms i DNI per acreditar la teva identitat.

  • Canvi i cotització del dòlar estatunidenc

  • El dòlar estatunidenc és la moneda oficial dels Estats Units. És la principal moneda de reserva dels països i divisa de referència per a les transaccions internacionals. A causa del seu valor i importància, alguns països han triat el dòlar com a moneda oficial (com ara Equador, El Salvador, Timor Oriental o Zimbàbue) i a molts d'altres és també mitjà legal de pagament (com ara Panamà, Emirats Àrabs o Qatar).

Z7_3OKIGJ82OO9360QJNIHCBMRLS2
Z7_3OKIGJ82OO9360QJNIHCBMRLR6

Et pot interessar

×
${loading}
×