• Quan he de fer el canvi a dòlars si properament viatjaré als Estats Units?

 • En ser una divisa d'ús habitual és molt probable que a la teva oficina disposin de dòlars en bitllets, però, per seguretat, mai no sobra que facis la sol·licitud amb uns quants dies d'antelació a la data del viatge. Pots fer-ho adreçant-te a l'oficina, des de l'aplicació Santander o des de la banca en línia.

  Si vols canviar bitllets de dòlars sobrants en tornar del viatge, també ho podràs fer a través de les oficines del banc.

 • Necessito presentar algun document a l'hora de sol·licitar el canvi d'euros a dòlars o de dòlars a euros?

 • Per fer el canvi de moneda necessitaràs identificar-te, com a mesura per evitar el blanqueig de capitals. En realitzar l'operació, et demanaran nom, cognoms i DNI per acreditar la teva identitat.

 • Com puc sol·licitar moneda estrangera (bitllets) des del web o l'aplicació de Banco Santander

 • Tens diferents formes de sol·licitar els bitllets que necessites, aquestes són les formes de fer-ho en cada cas:

  Sol·licitud de dòlars des de la banca en línia de Santander

  Si necessites canviar euros per dòlars o dòlars per euros, pots sol·licitar-los a través del web de Banco Santander i passar a recollir els bitllets. Per fer-ho, utilitza la teva clau d'accés per accedir a la Banca en línia i segueix aquests passos:

  1. Selecciona el teu compte.
  2. Tria “Compra moneda estrangera”.
  3. Emplena el formulari indicant el compte bancari en el qual vols carregar l'operació, la quantitat de dòlars que necessites i com vols que el Banc es posi en contacte amb tu per recollir els diners.

  Sol·licitud de dòlars des de l'aplicació Santander

  Si necessites canviar euros per dòlars o dòlars per euros, pots sol·licitar-los a través de l'aplicació de Banco Santander i passar a recollir els bitllets. Per fer-ho, accedeix a la posició global amb la teva clau d'accés i segueix aquests passos:

  1. Prem “+” al menú principal.
  2. Tria l'opció “Moneda estrangera”.
  3. Dins d'aquest menú, selecciona la divisa que t'interessi i indica la quantitat que vols obtenir (pots fer-ho tant en euros com en dòlars).
  4. Ens posarem en contacte amb tu per indicar-te la data i hora de la recollida.

  Compra de dòlars en una oficina Santander

  També pots canviar euros per dòlars i dòlars per euros adreçant-te a la teva oficina Santander més propera. Si no tinguessin prou bitllets disponibles en el moment, els pots encarregar i tornar per recollir-los quan estiguin llestos. Et recomanem que facis l'operació amb uns quants dies d'antelació a la data en què tens pensat viatjar a l'estranger.

  Si vols canviar bitllets de dòlars sobrants en tornar del viatge, també ho podràs fer a través de les oficines del banc.

 • Canvi i cotització del dòlar estatunidenc

 • El dòlar estatunidenc és la moneda oficial dels Estats Units. És la principal moneda de reserva dels països i divisa de referència per a les transaccions internacionals. A causa del seu valor i importància, alguns països han triat el dòlar com a moneda oficial (com ara Equador, El Salvador, Timor Oriental o Zimbàbue) i a molts d'altres és també mitjà legal de pagament (com ara Panamà, Emirats Àrabs o Qatar).

Et pot interessar

×
${loading}
×