Resol els teus dubtes sobre rènting

Quins són els principals aspectes diferenciadors de Santander Rènting? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Santander Rènting busca en tot moment la satisfacció de les necessitats del client i, per això, ofereix serveis amb alts estàndards de qualitat, àmplies cobertures per garantir la mobilitat dels clients i una de les xarxes de tallers més grans de mercat.

Quins valors aporta el rènting davant la compra? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

  1. Guanyes estalvi de diners: el rènting inclou en la renda tots els serveis necessaris per utilitzar el cotxe. Si comparem els costos del finançament de la compra d’un cotxe, inclosos tots els costos de manteniment i avaries, assegurança i pneumàtics que tindria en el termini en què volem contractar el rènting, s’obté un estalvi a favor del rènting d’uns 2.500 euros aproximadament, segons el tipus de cotxe. Aquest estalvi es deu als descomptes que Banco Santander obté quan negocia grans volums de compra i servei amb els seus proveïdors, que es traslladen en estalvis en renda.
  2. Guanyes estalvi de temps: perquè només signes un contracte sense que t’hagis de preocupar per l’adquisició, la matriculació, la negociació amb tallers i els proveïdors o la venda del cotxe.
  3. Tens un cotxe nou en tot moment: no t’has de preocupar pel desgast del cotxe, ni perquè es pugui quedar enrere tecnològicament, perquè quan acabi el contracte, podràs renovar el cotxe per un últim model.
  4. Tens el suport de Santander Rènting: davant de qualsevol eventualitat, et pots posar en contacte amb nosaltres 24/7 a través del 917 098 569.

Quines diferències hi ha entre rènting i lísing? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

El rènting és un lloguer que inclou tots els serveis necessaris per a l’ús del cotxe, i el lísing és un producte financer que no inclou serveis.

Les principals diferències són:


RÈNTING

LÍSING

Què són?

El rènting és un arrendament en què el banc contracta tots els serveis.

El lísing és un finançament d’actius que pot oferir avantatges fiscals.

Serveis

Inclou tots els serveis necessaris per fer servir el cotxe.

No hi estan inclosos, excepte l’assegurança, que és opcional.

Tipus d’interès

Cada oferta incorpora un tipus implícit.

Explícit, es fixa en contracte i pot ser fix o variable.

Qui tria el proveïdor

En general, la persona arrendadora. Santander Rènting treballa amb proveïdors homologats.

La persona arrendatària, que negocia el preu i les condicions de venda amb el proveïdor.

Comptabilitat/Fiscalitat

Cada renda és una despesa que es dedueix segons la seva fiscalitat, l’actiu no apareix en el balanç i no consumeix CIRBE. És fàcil de comptabilitzar.

El deute i l’actiu es comptabilitzen com un finançament. Amortització fiscal al doble o el triple de taules.

Terme del contracte

El client pot renovar el cotxe.

El client pot adquirir l’actiu finançat pel preu d’una quota. Normalment el client adquireix el bé.

Qui pot contractar un rènting? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Tothom pot contractar un rènting. Tant si s’és una persona física com jurídica, pública o privada, tant grans empreses i pimes com professionals o autònoms, ho poden fer.

Com puc sol·licitar una oferta de Santander Rènting? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

A la teva oficina o trucant al telèfon 917 098 569. Recorda consultar les campanyes vigents, ja que són ofertes en condicions preferents i amb quotes molt competitives.

Si no trobes el cotxe que vols entre les nostres ofertes, explica’ns quin és i t’enviarem una oferta de rènting personalitzada.

Quins tipus de cotxes es poden contractar? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Santander Rènting ofereix cotxes turismes i industrials fins a 3.500 kg de PMA, de qualsevol marca i sempre que siguin nous.

Quin és el procediment per triar el cotxe? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

El client tria el cotxe amb els opcionals, el color i la tapisseria que vulgui. Un cop l’hagis triat, posa’t en contacte amb el nostre Servei d’Atenció Telefònica, al 917 098 569, o ves a la teva oficina Santander i et prepararem una oferta personalitzada.

Hi ha usos per als quals no es pot contractar un cotxe amb Santander Rènting? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

No es poden contractar per Santander Rènting els cotxes destinats a lloguer sense conductor, autoescola, ambulàncies, taxi, mercaderies perilloses i d’importació paral·lela; però si ho consultes amb la teva oficina Santander, et podran oferir altres fórmules alternatives per finançar aquests tipus de cotxes.

Com són les rendes de Santander Rènting? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Les rendes són fixes mensuals, sense variacions al llarg del contracte. La persona arrendatària pot triar el termini de lloguer i els quilòmetres que recorrerà a l’any a l’hora de signar el contracte, aquests paràmetres són part del càlcul que es fa per determinar la suma de les rendes.

Quins terminis i quilometratges estan disponibles? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Els terminis oscil·len entre un mínim de 12 i 60 mesos com a màxim. Mentre que, pel que fa a quilometratge, el mínim és de 10.000 km i no es pot superar un màxim de 200.000 km durant tot el termini del rènting.
En el moment de signar el contracte, la persona arrendatària pot triar el termini del lloguer i els quilòmetres que recorrerà a l’any, entre els lapses i les distàncies disponibles.

¿Els cotxes de campanya només es poden contractar en els terminis i els quilòmetres publicats? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Aquestes ofertes es poden formalitzar per a qualsevol termini i quilometratge, amb les mateixes condicions avantatjoses. Sol·licita una oferta a la mida de les teves necessitats al nostre Servei d’Atenció Telefònica, al 917 098 569, o a la teva oficina Santander.

Què passa si faig més o menys quilòmetres dels contractats? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Quan acaba el contracte, un cop retornis el cotxe, s’ajustaran els quilòmetres comparant els fets realment i els contractats. La diferència es cobrarà o s’abonarà al client, segons el preu que s’indiqui en el contracte per cada quilòmetre d’ajust.

Es pot cancel·lar un contracte de rènting abans que en finalitzi el termini? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Si vols cancel·lar anticipadament el contracte del teu cotxe, posa’t en contacte amb el Telèfon d’Assistència al Client, al 917 098 569, i estudiarem el teu cas per donar-te una solució a mida.

I si vull ampliar el termini del contracte, ho puc fer? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Sí, quan acabi el contracte de rènting pots sol·licitar una ampliació del termini del contracte per períodes de 12 mesos sempre que: no se superin els quilòmetres màxims permesos (200.000 km), el còmput total no superi els cinc anys i que el banc aprovi l’operació; en aquest cas, es calcularia la nova quota del període ampliat.

Qui és el propietari del cotxe? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

El cotxe és propietat de Banco Santander, SA, que el lloga al client pel termini fixat en el contracte. Figura matriculat a nom del banc.

On hauré d’anar a buscar el cotxe? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

El cotxe es lliurarà en un concessionari oficial de la marca triada, si pot ser el més proper al domicili del client.

Hi ha serveis opcionals a Santander Rènting? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Podràs utilitzar un cotxe de lloguer de categoria similar al contractat, en els casos d’immobilització superior a 24 hores per causa d’avaria, sinistre o robatori. El servei l’ofereixen marques de primer nivell com ATESA, AVIS o HERTZ, i s’ofereix pel pagament d’una prima mensual fixa.

Trucant prèviament al Servei d’Atenció al Client, podràs disposar del cotxe de substitució en qualsevol delegació d’aquestes companyies, per un termini de 10, 20 o 30 dies per any.

Atès que es tracta d’un servei flexible, és possible dissenyar cobertures a mida.

Aquí podràs conèixer més detalls dels serveis de Santander Rènting.

Puc circular a l’estranger amb un cotxe de Santander Rènting? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Pots circular amb el cotxe per Andorra, els estats membres de la Unió Europea i altres estats europeus o riberencs de la Mediterrània en què tingui validesa el certificat internacional de l’assegurança (Carta Verda).

En cas d’accident, la pòlissa d’assegurança cobreix la reparació i l’assistència en viatge en aquests països, i si es requereixen reparacions mecàniques del cotxe, substitucions o reparacions de pneumàtics dutes a terme en un d’aquests països estrangers, t’abonarem les factures que hagis pagat.

Quin avantatge fiscal m’aporta el rènting? Icon / PlusCreated with Sketch.Icon / minusCreated with Sketch.

Les operacions de rènting es consideren una despesa i la seva comptabilització és molt senzilla. Les rendes de rènting es poden deduir en l’IRPF o l’impost de societats, i el seu IVA/IGIC suportat es pot recuperar en funció de la fiscalitat de cada client, segons si és una persona física o jurídica i segons el seu règim fiscal de tributació, el tipus d’activitat que desenvolupi i el tipus de cotxe arrendat.

Et pot interessar

×
${loading}
×