Z7_3OKIGJ82O0E5E0QPUQDEJ38ST2

Què cal fer en cas de robatori o pèrdua d’una targeta de crèdit?

Davant del robatori o la pèrdua d’una targeta de crèdit el primer pas ha de ser bloquejar-la. La majoria de les targetes de crèdit, a més del servei de bloqueig i emissió de nova targeta, disposen de l’opció de bloquejar-la “temporalment”. Aquesta opció de bloqueig temporal és la idònia davant de la pèrdua d’una targeta de crèdit, per al cas que estigui en algun lloc on no havies mirat o se t’hagi traspaperat entre altres targetes i la trobis al cap d’un temps. D’aquesta manera la pots bloquejar i, quan la localitzis, desbloquejar una altra vegada sense necessitat de cancel·lar-la i haver d’esperar l’emissió i l’enviament d’una nova targeta.

Solucions si has patit el robatori o la pèrdua de la teva targeta de crèdit

Banco Santander t’ofereix diferents opcions davant del robatori o la pèrdua d’una targeta de crèdit:

 • Telèfon gratuït de bloquejos. Funciona les 24 hores del dia. És el 900 81 13 81.
 • A través de la web. Podràs bloquejar la teva targeta de crèdit a través de la web del banc amb les teves claus personals. Per a això hauràs de seguir aquests passos:
 1. Accedeix-hi amb el teu document d’identitat i la teva clau d’accés.
 2. Selecciona la targeta que correspongui.
 3. Clica “Bloquejar la targeta”.
 4. Tria un motiu: “Pèrdua/robatori” o “Deteriorament” i clica “Continua”.
 • App Santander. Des d’un dispositiu mòbil podràs accedir a l’app de Banco Santander. A més de controlar les teves operacions diàries, amb aquesta app pots bloquejar la teva targeta de crèdit en cas de pèrdua o robatori. Ho pots fer directament des de les eines de la mateixa app seguint aquests passos:
 1. Accedeix a la teva àrea personal.
 2. Selecciona la targeta.
 3. Selecciona “Bloquear tarjeta”.
 4. Tria el motiu i clica “Continuar”.

A més, amb l’app pots rebre atenció directa per fer el bloqueig de la targeta o iniciar un xat amb algun dels agents disponibles.

Z7_3OKIGJ82O0E5E0QPUQDEJ38ST3

Et pot interessar

×
${loading}
×