Z7_3OKIGJ82OGUR20Q7P35FB90RV5

Com puc desbloquejar la targeta de crèdit o de dèbit?

Pots bloquejar temporalment les teves targetes mitjançant la fórmula “OFF Apagar targeta /On Encendre targeta”. Si has fet un bloqueig temporal de la teva targeta de crèdit o dèbit, podràs tornar a activar-la des de l'aplicació Santander o a través de la banca en línia.

  1. A l'aplicació Santander, entra amb la teva clau d'accés a la posició global, desplega el menú superior de tres barres horitzontals i tria l'opció “Targetes”. Selecciona la targeta que estigui apagada temporalment i prem “On Encendre targeta”. Completa l'operació amb la teva signatura electrònica, que haurà d'estar activa i operativa.
  2. A la banca en línia, accedeix a la posició global amb la teva clau d'accés. Després, selecciona l'opció “Comptes i targetes” al menú superior, tria la targeta en qüestió i marca “On Encendre targeta” al menú de la dreta. Per completar aquesta operació necessites tenir signatura electrònica activa i operativa.


Si has bloquejat de forma definitiva una targeta de crèdit o dèbit per pèrdua o robatori, per motius de seguretat no serà possible tornar a activar-la, però se'n genera una reposició automàtica per al client.

Pots obtenir informació de com renovar o sol·licitar un duplicat de la targeta a la nostra secció de Preguntes freqüents.

Z7_3OKIGJ82OGUR20Q7P35FB90704

Et pot interessar

×
${loading}
×