Z7_3OKIGJ82OGUR20Q7P35FB905F4

Com puc donar-me d'alta a "Dispositiu segur"?

Saps què significa donar d'alta el teu mòbil com a “Dispositiu segur”? En què consisteix aquest tràmit i per a què serveix?

Per poder rebre els codis de confirmació o notificacions push en el teu telèfon mòbil, que et permetran completar les operacions tant a l'aplicació Santander com a la banca en línia, primer necessites donar d'alta el mòbil com a “Dispositiu segur”.

Com puc donar-me d'alta a "Dispositiu segur" des de l'aplicació?

  1. Entra a l'àrea personal amb la teva clau d'accés.
  2. Selecciona l'opció “Configuració de seguretat” a la part inferior del menú.
  3. Tria l'opció “Dispositiu segur”.
  4. Selecciona l'opció “Actualitzar dispositiu segur” per indicar el telèfon mòbil en què vols rebre els codis de confirmació de les operacions.


Per completar l'alta, necessitaràs tenir la signatura electrònica activa i operativa i introduir la clau d'un sol ús que rebràs en forma de SMS al telèfon. D'ara endavant, rebràs els codis de confirmació d'operacions en forma de notificació push.

Recorda que per rebre correctament les notificacions push hauràs de permetre notificacions al teu dispositiu (pots consultar-ho a l'opció “Ajustos” del mòbil). Tampoc has de tenir habilitada cap opció d'estalvi d'energia o de dades que pugui mantenir l'aplicació executant-se en segon pla i que interfereixi en l'enviament de notificacions push.

Z7_3OKIGJ82OGUR20Q7P35FB905F5

Et pot interessar

×
${loading}
×