Z7_3OKIGJ82O0H960QT55SQBR7IS0

Com puc consultar i descarregar els moviments d'un compte?

Si necessites consultar o descarregar els moviments del teu compte bancari, pots fer-ho a través de l'aplicació Santander. A la posició global, tria el compte que escaigui i selecciona "Filtres" per a la cerca. Podràs descarregar els moviments que vulguis.

També pots consultar els teus moviments bancaris des de la Banca en línia, a través d'“Accés clients” amb el teu document d'identitat i clau d'accés. Selecciona el compte que vulguis consultar. A la pantalla trobaràs una icona d'una lupa per filtrar les cerques i una icona d'una fletxa vertical, des de la qual podràs descarregar els moviments en format Excel o PDF.

Si vols consultar els moviments de la teva empresa, accedeix a la Banca en línia d'empreses amb les teves credencials. Selecciona “Tresoreria” /”Comptes corrents i de crèdit”, tria el compte que vulguis consultar i fes clic a “Moviments; des d'aquí podràs consultar, filtrar i descarregar els moviments que vulguis.

Et recordem que pots consultar els moviments del teu compte bancari que tinguin una antiguitat màxima de dos anys. Si necessites consultar moviments anteriors, adreça't a la teva oficina Santander.

Com puc consultar i descarregar els moviments d'un compte des de l'aplicació:

  1. Entra a la teva Posició Global.
  2. Selecciona el compte.
  3. Prem “Filtres”.
  4. Prem “Descarregar”.


Com puc consultar i descarregar els moviments d'un compte des del web:

  1. Entra a “Accés clients”.
  2. Selecciona el compte.
  3. Filtra la teva cerca.
  4. Descàrrega els moviments.


Z7_3OKIGJ82O0H960QT55SQBR7IS1

Et pot interessar

×
${loading}
×