Com puc canviar euros per una altra moneda estrangera?

Si necessites moneda estrangera, adreça't a les oficines de Banco Santander per realitzar la gestió o sol·licitar-la amb antelació des de la teva Banca en línia o aplicació i passar a recollir-la per l'oficina que més et convingui.

Com puc canviar divises des de l'aplicació

Des de l'aplicació Santander pots sol·licitar la divisa que necessites i passar a recollir-la per l'oficina que més et convingui.

L'aplicació et sol·licitarà les dades de contacte (mòbil i adreça electrònica) i les preferències de data i hora per a la recollida. D'aquesta manera, quan les divises estiguin llestes, des de Banco Santander es posaran en contacte amb tu perquè passis a recollir-les a l'oficina indicada.

Si necessites més informació sobre el canvi de divises, pots consultar el convertidor de moneda de Banco Santander. 

Com puc sol·licitar canvi de moneda estrangera des del web

Pots realitzar la mateixa gestió utilizant la banca en línia de Banco Santander seleccionant l'opció de comptes.

Si tens previst fer un viatge i necessites fer un canvi de moneda, realitza la petició de divises amb diversos dies d'antelació al viatge, sobretot si no és una divisa comuna, per garantir-ne la disponibilitat. En canvi, si el que vols és vendre moneda sobrant, pots fer-ho adreçant-te a qualsevol sucursal de Banco Santander. Recorda que disposes de més de 7.000 caixers automàtics a tota Espanya per fer les teves gestions amb el banc.

Et pot interessar

×
${loading}
×