Z7_3OKIGJ82O0H960QT1GDJGGVAI5

Com puc tornar un rebut?

Si necessites tornar un rebut, pots fer-ho a través del web de Banco Santander o fent servir la nostra aplicació en uns quants passos ben senzills que no et portaran més d'un minut.

Des del web de Banco Santander

Utilitza la teva clau d'accés per accedir a la posició global dins de la Banca en Línia de Santander i segueix aquests passos senzills:

  1. A la posició global, selecciona "Comptes i targetes".
  2. Tria l'opció "Rebuts", on podràs consultar informació sobre els rebuts que tinguis domiciliats i seleccionar el que vulguis tornar marcant "Tornar rebut".

  1. A més, en aquesta secció podràs realitzar un altre tipus d'operatives, podràs demanar un duplicat del rebut, descarregar-lo en PDF, imprimir-lo, anul·lar la domiciliació o domiciliar el rebut en un altre compte.
  2. Ja només hauràs de confirmar l'operació amb la teva signatura electrònica.

Des de l'App Santander

Accedeix a la posició global utilitzant la teva clau d'accés i segueix els passos següents:

  1. Des del menú superior (tres barres horitzontals), prem "Rebuts i impostos".
  2. Tria el rebut que vulguis tornar i marca "Tornar rebut".
  3. Igual que en la Banca en Línia, des d'aquest menú podràs realitzar altres operatives com ara descarregar el rebut en PDF, demanar un duplicat, anul·lar la domiciliació o domiciliar el rebut en un altre compte.
  4. Ja només hauràs de confirmar l'operació amb la teva signatura electrònica.

Si tornes un rebut per error o canvies d'opinió i vols que es carregui de nou al compte, cal que et posis en contacte amb l'empresa emissora perquè el tornin a carregar al compte.

Z7_3OKIGJ82O0H960QT1GDJGGVAA4

Et pot interessar

×
${loading}
×