IMPULS

OFERTA FINANCIERA

SOLUCIONS PER AL TEU HOTEL

Coneixem el teu negoci i et donem suport

A vosaltres, hotels i allotjaments, que feu de casa vostra, la nostra, el millor lloc per reunir-nos, el millor lloc per perdre’ns i gaudir d’aquests petits grans moments de la vida.

Que feu d’Espanya una potència turística en el mercat internacional, per buscar la tradició i la qualitat per a una experiència completa de cultura i oci, per enaltir el producte local, la distribució i el turisme i per donar feina a milions de treballadors.

A tu, hoteler, per potenciar l’orgull dins i fora de les nostres fronteres, per reinventar la cuina i elevar els nostres sentits, per innovar fins a convertir la gastronomia en una experiència.

Gràcies!

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Solucions de finançament per al teu negoci

Tan important com donar el millor de tu mateix és tenir les eines de gestió adequades. Per això, posem a la teva disposició una oferta financera plena d’avantatges i adaptades a les teves necessitats.

Santander One Empreses

Santander One Empreses és un compte sense comissions,1 si se’n compleixen les condicions,2 : portar els teus cobraments i pagaments, i contractar un producte TPV, finançament, protecció o estalvi; no remunerat, que s’adapta a les necessitats del teu negoci i amb tots els avantatges de Banco Santander, i les seves targetes associades.

En cas que compleixis només una d’aquestes condicions, la comissió mensual serà de 15 euros (TAE -4,41%).2 En cas que no en compleixis cap, la comissió mensual serà de 30 euros (TAE -8,64%).3 Consulta aquí el detall de totes les condicions de Santander One Empreses.

Oferta TPV Santander

Al teu hotel és imprescindible disposar d'un sistema de cobrament segur i eficient que accepti els mètodes de pagament més demandats pels clients. Per això, t'oferim TPV Santander,4 la solució per reduir l'ús d'efectiu i disposar de l'eina de pagament que millor s'adapta a totes les necessitats del teu hotel.

Un TPV per a cada estança

 • El TPV Virtual Santander t'ajudarà a gestionar les reserves dels clients a través del teu lloc web, i ara també inclou Bizum, un dels mitjans de pagament més demandats pels clients.
 • El TPV WiFi és la millor opció per acceptar pagaments amb targeta a la zona del restaurant, perquè està sempre connectat a la xarxa de l'hotel. També pots triar el TPV GPRS per tenir més llibertat de moviments a la zona de la terrassa.
 • Per a la recepció de l'hotel, utilitza el TPV Fix, connectat a la línia telefònica de l'hotel amb accés a Internet, o el TPV PC, que et permetrà tenir més control dels pagaments si l'integres amb el teu programari de gestió.
 • Paygold. Perfecte per fer reserves o cobrar a distància a través d'SMS, WhatsApp o correu electrònic. Sense necessitat de lloc web ni de TPV físic.

Finançament a curt i llarg termini

Et presentem algunes de les opcions de finançament a curt i llarg termini que tens disponibles amb la nostra oferta:

 • Préstec Pagament d’Impostos:5 finança el pagament de l’IVA, l’IRPF o l’impost sobre societats. Un préstec que t’ajuda a mantenir la liquiditat del teu negoci. El préstec per al pagament d’impostos només es podrà contractar durant els mesos de gener, abril, juliol i octubre. Línia de crèdit a curt termini:4 compte de crèdit específic per al finançament a curt termini de les teves necessitats empresarials i professionals, relatives a la teva activitat comercial.
 • Lísing:5 oferim l’opció de finançament d’instal·lacions, maquinària, immobles o qualsevol actiu.
 • Rènting d’equipament:5 gaudeix de múltiples tipus de béns i renova’ls fàcilment per tenir el teu negoci actualitzat, per exemple, equipament de cuines, refrigeració, etc.
 • Rènting de cotxes Bansacar:5 tria un servei de rènting que t’allibera de les gestions dels vehicles de la teva empresa.
 • Solucions d’equipament: accedeix a l’equipament del teu hotel o allotjament sense necessitat de comprar-lo.
 • Préstec BEI Eficiència Energètica:6 un finançament pioner per a projectes de reforma d’establiments i actuacions de millora en eficiència energètica.

Gestió de cobraments i pagaments

 • Confirming DUO5: la solució en els pagaments que et permet oferir bestretes als teus proveïdors i finançar a la teva empresa a venciment.
 • Factoring5: traspassa’ns les factures que emets i nosaltres te n’avancem el pagament. Així t’oblides de controlar els diners que necessites per gestionar la teva empresa i mantens sempre el ritme del teu negoci.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Decideix com, quan i on relacionar-te

Personal i digital, som així! Posem a la teva disposició la nostra àmplia xarxa d’oficines, moltes de les quals tenen horaris ampliats que s’adapten a tu. I si prefereixes ser autònom en les gestions bancàries, disposes dels canals digitals les 24 hores:

Santander Personal Negocis: un equip de gestors digitals que atendran les teves necessitats com a empresa les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

App Santander: gestiona l’empresa des del teu dispositiu mòbil.

Santander ZOne: pots donar a conèixer les teves ofertes a mida als clients de Banco Santander.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Et pot interessar

×
${loading}
×