Z7_3OKIGJ82O8TD90Q7P1NIEII355
Z7_3OKIGJ82O8TD90Q7P1NIEII357

QUÈ M’OFEREIX?

Especialistes en comerç exterior al teu abast

Tens un equip d'especialistes en negoci internacional a la teva disposició. Aquests especialistes són presents a tot el territori a través de la teva oficina i per telèfon, a través del Centre d'especialistes Comex en el 91 600 99 00. T'oferiran suport per a la gestió dels teus cobraments i pagaments, finançament internacional i les solucions en divisa, tant si ets client com si no ho ets.

A més, tindràs suport expert per treure el màxim profit de l'oferta no financera de Santander, perquè puguis portar el teu negoci més enllà.

Quins serveis t'ofereixen els especialistes en negoci internacional?

  • Atenció personalitzada per part d'un especialista que atendrà els teus dubtes i necessitats particulars i que també t'orientarà per fer les teves importacions i exportacions en més de 150 països.
  • Informació sobre els productes i serveis financers específics per cobrir totes les necessitats del teu negoci en el procés d'internacionalització: cobraments i pagaments, finançament, garanties i solucions en divisa, des de les solucions més senzilles fins a les més sofisticades, com ara l'operativa documentària.
  • Suport per impulsar els teus projectes d'establiment i inversió a l'exterior, a més d'accés gratuït a eines per a la internacionalització: Portal Santander Trade, Trade Club Alliance, International Desk, etc.
  • Acompanyament en la gestió digital que Banco Santander posa a disposició dels clients per permetre una operativa en línia àgil i simple en el seu dia a dia, amb més autonomia i horaris ampliats.
  • Formació i trobades presencials i en línia sobre temes d'interès per a l'expansió de les pimes.
  • I molt més!

Com contactar amb el teu especialista en negoci internacional?

Som a prop teu! Posa't en contacte amb el teu especialista en negoci internacional a la teva oficina més propera o o truca al Centre d'especialistes Comex a través del:

91 600 99 00

Horari ininterromput per telèfon, de dilluns a dijous de 9:00 a 18:30 hores i els divendres de 8:30 a 15:00 hores.

Parlem?

Si vols més informació, deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Z7_3OKIGJ82O8TD90Q7P1NIEII3L4
Z7_3OKIGJ82O8TD90Q7P1NIEII3L6
×
${loading}
×