Z7_3OKIGJ82O896D0QP0HJOP420O3
Z7_3OKIGJ82O896D0QP0HJOP42040

Suport i assessorament en els 15 països en què tenim presència presents

La internacionalització obre noves portes a les empreses i és un motor de progrés i desenvolupament per als països. Grupo Santander, exemple d’internacionalització, posa a disposició dels seus clients la fortalesa dels seus bancs comercials a 15 països.

Per involucrar-nos en el salt a l’exterior de la teva empresa, t’oferim tota la nostra experiència internacional i t’acompanyem en el teu procés d’internacionalització.

Si la teva empresa vol establir-se en un altre país, International Desk Santander t'ajuda en qualsevol de les 15 geografies en què estem presents: Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Alemanya, Mèxic, Perú, Polònia, Portugal, Espanya, Uruguai, els Estats Units, el Regne Unit, la Xina i el Marroc.

A més, per ser client del Santander, et podem acompanyar en 26 països d’Amèrica i Europa, a través de l’Associació Ibos, una xarxa bancària complementària a Santander que ofereix agilitat en els processos d'obertura de compte.


Raons per confiar en nosaltres

A Banco Santander tenim més de 160 anys d’experiència donant suport a les empreses en els seus negocis internacionals, donant cobertura a les seves exportacions i importacions en més de 150 països.

A més, Banco Santander compta amb una de les més extenses xarxes de bancs propis o participats internacionals, amb capacitats per donar suport a clients en el seu establiment i inversió estrangera en més de 30 països, gràcies a acords amb bancs locals de primer ordre que agiliten els processos d’obertura de compte corrent a l’estranger, amb accés a una oferta de valor per a empreses.

International Desk és un equip especialitzat, implantat a tot el Grupo Santander, per donar suport a les empreses en els seus projectes d'internacionalització. Des de la seva creació el 2011 hem donat suport a més de 5.000 clients en la seva implantació a l'exterior i a més de 2.200 empreses estrangeres en el seu establiment a Espanya.

A Santander també impulsem els negocis de les empreses estrangeres amb establiment a Espanya amb sucursals i una oferta de valor específica per a multinacionals.

Parlem?

Si en vols més informació, apropa’t a qualsevol de les nostres oficines.

Z7_3OKIGJ82O896D0QP0HJOP42041
Z7_3OKIGJ82O8K440QP7KB9QRRQH5

Et pot interessar

×
${loading}
×