Z7_3OKIGJ82O099E0Q95IGC7F2JQ7
Z7_3OKIGJ82O0FSC06S06BVVD8LT0

Com pots aconseguir 12 mesos de Tarifa Plana TPV sense quota1


Contracta qualsevol TPV i aconsegueix

6

mesos de
tarifa plana TPV
sense quota


Entra a la teva banca en línia per contractar:


Hauràs de mantenir la tarifa plana contractada durant tota la promoció i fer almenys una transacció mensual superior a 1 €.


Amb una targeta de crèdit2

+

3

mesos de
tarifa plana TPV
sense quota.


Aconsegueix un total de 9 mesos sense quota si contractes almenys una d'aquestes targetes:

  • Crèdit Business Pack TPV.
  • Crèdit Santander Professional Business Pack TPV.

Hauràs de fer almenys una operació mensual amb la targeta contractada mentre dura la promoció.

Mantens la tarifa plana.

Amb una assegurança de protecció3

+

3

mesos de
tarifa plana TPV
sense quota


Si has aconseguit els 9 mesos sense cost, suma un total de 12 mesos sense quota en contractar alguna d'aquestes assegurances:

  • Incapacitat temporal autònoms.
  • Assegurança Santander MAPFRE Multirisc Integral.
  • Assegurança de responsabilitat civil.

Les hauràs de mantenir contractades i vigents durant els mesos que s'ampliï la promoció.Per a nous clients de TPV Getnet, fins al 30 de setembre. Consulte les bases de la promoció aquí.

Si tens dubtes, consulta aquest document amb les preguntes freqüents de la promoció.

Encara no ets client de Banco Santander?

Descobreix entre els comptes que tens disponibles el que més s'adapta a les necessitats del teu negoci.

Z7_3OKIGJ82O099E0Q95IGC7F2J64

T'ajudem a protegir-te

Com vols vendre?

VOLVER A BUSCAR

TPV Get Tap on phone, converteix el teu mòbil en un datàfon

Una aplicació amb la qual pots cobrar amb el teu telèfon estiguis on estiguis, sense necessitat de res més.

TPV Get Central, si tens diversos punts de cobrament o establiments

Per a centralitzar la gestió del teu negoci sol amb un PC, Internet i una impressora en xarxa per a imprimir els rebuts de compra.

tpv-pc

TPV Get Mini , un lector de targetes per al teu mòbil

Connecta al teu mòbil el lector de targetes i converteix-lo en un TPV per a cobrar en qualsevol moment i lloc.

tpv-libre

TPV Get Checkout, per a vendre des del teu web o app mòbil

La passarel·la de pagament que tradueix les visites al teu web en vendes. Integració molt senzilla i possibilitat d'incloure Bizum.

tpv-virtual

TPV Get Pay by Link, cobra sense TPV físic ni pàgina web

El servei de pagament amb el qual podràs cobrar a través de SMS, WhatsApp i mail. Sense necessitat de tenir una web!

tpv-venta-telefonica

TPV Get Smart, cobra en qualsevol part del local i amb pantalla tàctil

La solució de pagament amb connectivitat 4G i Wifi que a més et permetrà instal·lar apps de gestió.

TPV Get Social Selling, per a vendre en xarxes socials

Embeni en xarxes sense tenir pàgina web. Un únic link que no caduca per a tots els teus productes. Comparteix-ho on ho necessitis.

Z7_3OKIGJ82O84L60QPIUJEPJFOK1

Accepta pagaments i fes créixer les vendes

Gràcies al TPV Getnet1, els teus clients no necessitaran tenir efectiu en el moment de la compra. Així, tindràs millors oportunitats de venda. És una opció de pagament imprescindible avui dia que ofereix la comoditat i rapidesa que busquen els teus clients. A més, podran pagar amb les targetes més emprades arreu del món, ja que el TPV Getnet accepta:

Z7_3OKIGJ82O84L60QPIUJEPJFOE5

Tarifes per ajudar-te a créixer

Les nostres tarifes són senzilles d’entendre i transparents. Tenim una tarifa plana molt competitiva que s’adapta automàticament a la facturació del teu negoci, lògic, oi? També pots optar per una tarifa molt econòmica per transacció i, així, fer créixer el teu negoci sense límits. Consulta les tarifes a la teva oficina.

Z7_3OKIGJ82O84L60QPIUJEPJFOE7

Els teus cobraments no paren, nosaltres tampoc

Sabem la dedicació que poses a tenir el millor producte i el millor servei al client per aconseguir l’èxit del teu negoci. Nosaltres posem la mateixa dedicació per fer que els teus clients puguin pagar sense problemes. El nostre equip de suport està disponible per tu les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Un equip d’experts per donar-te la tranquil·litat de saber que estàs en les millors mans.

Z7_3OKIGJ82O06V60QTOC6JBGPDP7

Gestiona el dia a dia des del mòbil

Amb la secció TPV de l'aplicació Santander o la banca en línia gestionaràs el teu TPV Getnet de manera digital. Tindràs tota la informació disponible a l'ordinador o al mòbil, des d'on podràs veure de manera gràfica l'evolució de la facturació, cercar informació sobre una venda o devolució, tancaments de caixa, TPV i comerços específics. A més, tindràs el Suport Getnet a un clic per descarregar moviments, sol·licitar tancaments de caixa o comunicar avaries.


MÉS INFORMACIÓ

Z7_3OKIGJ82O84L60QPIUJEPJFOU6

Augmenta els teus ingressos i millora el teu servei

El nostre servei Multidivisa DCC permet als teus clients estrangers pagar en la seva moneda d’origen. A ells els proporciona més tranquil·litat, ja que saben què estan pagant, i a tu et pot generar un ingrés extra per cada transacció en divisa no euro.4 El servei és sense cost i transparent per a tu, perquè sempre cobres en euros.


MÉS INFORMACIÓ

Z7_3OKIGJ82OOT610QRR3JVIBMHI3

Ofereix finançar les compres dels teus clients amb plazox

Gràcies a plazox, els teus clients podran fraccionar el pagament de les compres si paguen amb targeta de crèdit al teu TPV Getnet. En el moment de la compra rebràs l'import total, sense cap cost addicional per a tu.


SABER-NE MÉS

Z7_3OKIGJ82OGPC40Q59DRRP47LE5

Suport TPV

Si ja tens un TPV Getnet, visita la nostra pàgina d'assistència per resoldre tots els dubtes que et puguin sorgir.

ANAR A LA PÀGINA DE SUPORT


Informació d’interès

1. Promoció vàlida fins al 30 de setembre de 2024 per a clients que formalitzin el Contracte i Sol·licitud d'Alta de TPV (Get Smart, Get Classic, Get Mini, Get Central, Get Checkout ÉS i Get Moto) i l'Annex de Tarifa Plana TPV durant la durada de la promoció o bé portar 9 mesos sense facturar amb el seu dispositiu contractat amb Getnet EU. Aquesta promoció s'estendrà fins als nou (9) mesos en cas d'haver contractat, a partir del 3 de juny de 2024 i abans del venciment del període inicial de 6 mesos de promoció (per contractar un TPV), almenys una d'aquestes targetes de Banc Santander: CRÈDIT BUSINESS PACK TPV, CRÈDIT SANTANDER PROFESSIONAL PACK TPV i s'haurà de realitzar, almenys, una operació mensual amb la targeta contractada durant els mesos en què se'ls estén la promoció. Per als clients als quals s'hagi estès a nou (9) mesos aquesta promoció, aquesta s'estendrà fins als dotze (12) mesos en cas de formalitzar contracte, a partir del 3 de juny de 2024 i abans del venciment del període inicial de 9 mesos de promoció (per contractar un TPV i una targeta de crèdit) d'almenys un de les següents assegurances detallades a continuació: Incapacitat Temporal Autònoms PJ 315 6, Incapacitat Temporal Autònoms PF 315 5, Santander MAPFRE Multirisc Integral Comerç i Emprenedors 315 46, Santander MAPFRE Multirisc Integral Pimes 315 47, Santander MAPFRE Multirisc Integral Agropecuari 315 45, R.C. Integral 315 61, R.C. Integral 315 60 i haurà de mantenir els contractes d'assegurança vigents durant els mesos en què s'estén la promoció. Consulta les bases legals de la promoció aquí. Consulta les nostres tarifes sense promoció en la teva oficina Santander. TPV: Servei de TPV, comercialitzat per Banc Santander, S. a. ofert i subjecte a prèvia aprovació de Getnet Europe, Entitat de Pagament SLU Getnet, Europe, Entitat de Pagament SLU, salvaguarda els fons rebuts dels usuaris mitjançant dipòsit en un compte separat obert en Banc Santander S.A.
2. Concessió de la targeta subjecta a l'aprovació prèvia del Banc.
3. Assegurances mediates per Santander Mediació Operador de Banca-Segurs Vinculat, S. a., N.I.F. A28360311 (“Santander Mediació”), a través de la seva xarxa de distribució Banc Santander S.A., en virtut del contracte d'agència que té subscrit amb les companyies asseguradores: Santander Generals Assegurances i Reassegurances, S.A.i Santander MAPFRE Segurs i Reassegurances, S.A. Santander Mediació és una societat inscrita en el registre de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions amb el núm. OV-0042 i té subscrit una assegurança de responsabilitat civil i capacitat financera segons la legislació vigent. Consulti la resta de companyies asseguradores amb les quals Santander Mediació manté un Contracte d'Agència per a la distribució de productes d'assegurança a www.santandermediacionobsv.com.
4. Bonificacions per facturació amb targetes internacionals en operacions amb divisa d'origen. Consulta les bonificacions a la teva oficina.

Z7_3OKIGJ82O84L60QPIUJEPJFOU5
Z7_3OKIGJ82O84L60QPIUJEPJFOU7

Connectats, sempre

Si tu també penses que primer són les persones i després tota la resta, i que ser digital no és un fi, sinó un mitjà, aleshores estem connectats. Quan vulguis. Com vulguis. On vulguis.

Descobreix el compte per a la teva empresa

Contracta en línia i soluciona el dia a dia de la teva empresa de manera intuïtiva, senzilla i àgil.

Fes-te’n client

Gestiona la teva empresa on vulguis i quan vulguis

 Informació. Consulta les posicions actualitzades en tot moment i accedeix als justificants des de cada moviment.

 Flexible. Assigna diferents perfils d’accés amb rols diferents.

 Còmode. Deixa operacions pendents de signar i repren-les quan vulguis.

 Consulta. Revisa la teva correspondència des de la bústia de Banca en línia.

Avantatges per a tu i per al teu negoci

Localitza en un cercador avançat ajudes públiques disponibles per al teu negoci i ajuda la teva empresa a créixer a l’estranger amb les solucions que ofereix Santander Trade.

Per què et recomanem que et passis a la Banca en línia

Cada dia t’enfrontes a nous reptes en la gestió de la teva empresa: ser més eficaç, augmentar la rendibilitat, captar clients... Sabem que no és senzill, per això, amb la Banca en línia volem que el dia a dia de la teva empresa sigui més senzill.

Tot sobre la Banca en línia

Z7_3OKIGJ82O84L60QPIUJEPJFO14

Et pot interessar

×
${loading}
×