Z7_3OKIGJ82OOTTC0QPGIQ1JKLPS4
Z7_3OKIGJ82OOTTC0QPGIQ1JKLPS6

Voleu parlar?

915 123 123, les 24 hores del dia.

Icon / Plus Created with Sketch.

Teniu una emergència?

Si us han robat la targeta, l’heu perdut o estan fent servir de manera fraudulenta les vostres claus digitals, informeu-vos-en aquí.

Icon / Plus Created with Sketch.

Teniu algun dubte?

Entreu aquí i trobeu resposta a les preguntes més freqüents amb la nostra ajuda en línia disponible les 24 hores del dia.

Icon / Plus Created with Sketch.

Voleu xatejar?

Com a client de Banca Privada Santander podeu accedir al nostre xat en línia des de l’app Santander o des de la vostra Banca en línia.

Icon / Plus Created with Sketch.

Z7_3OKIGJ82OOTTC0QPGIQ1JKLPS7

Connectats, sempre

Si també penseu que primer són les persones i després tota la resta, i que ser digital no és un fi, sinó un mitjà, aleshores estem connectats. Quan vulgueu. Com vulgueu. On vulgueu.

Banca en línia, gaudiu del vostre banc sigui on sigui

Accediu als vostres comptes i targetes i opereu-hi des de qualsevol dispositiu mòbil. Sense cues ni horaris. Sou qui decidiu com, quan i on relacionar-vos amb el vostre banc.

Aconseguiu les vostre claus

Feu les vostres operacions del dia a dia

Consulteu els vostres productes i el balanç de despeses i ingressos, envieu diners a un altre compte, apagueu o enceneu les vostres targetes, signeu propostes d’inversió i molt més.

Entreu a la vostra Banca en línia

Gestioneu les vostres inversions

Compti con eines que li ofereixen informació sobre productes i les seves inversions: profunds, planes, valores, lava variable, ETF i warrants...

I altres serveis

Feu simulacions i compareu diferents productes d’inversió, rebeu alertes sobre els productes que us interessin i consulteu la situació dels mercats.

Z7_3OKIGJ82OOTTC0QPGIQ1JKLP24

Us pot interessar

×
${loading}
×