Z7_3OKIGJ82O0P6D0Q99MVQBNQ3V2
Z7_3OKIGJ82O0P6D0Q99MVQBNQ3V1

Assegurances Agràries

ASSEGURANCES

Assegurança Agrària Combinada

Protegeix els teus cultius i producció ramadera davant els riscos més comuns.

SABER MÉS Icon / Plus Created with Sketch.

Z7_3OKIGJ82OOTTC0QPGIQ1JKTI13

Assegurances mitjançades per Santander Mediación Operador de Banca-Seguros Vinculado, SA, NIF A28360311, a través de la seva xarxa de distribució: Banco Santander, SA. Operador inscrit en el Registre de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions amb el número OV-0042. Responsabilitat civil i capacitat financera cobertes segons la legislació vigent. Companyia asseguradora: Caja de Seguros Reunidos, Compañía de Seguros y Reaseguros, SA, a través del pool de coassegurança d’Agroseguro. Consulta les companyies d’assegurances amb les quals l’operador manté un contracte d’agència per distribuir productes d’assegurança a www.santandermediacionobsv.com.

Z7_3OKIGJ82O0P6D0Q99MVQBNQJ00

Connectats, sempre

Si tu també penses que primer són les persones i després tota la resta, i que ser digital no és un fi, sinó un mitjà, aleshores estem connectats. Quan vulguis. Com vulguis. On vulguis.

Banca en línia: sense restriccions de temps ni de lloc

Tu decideixes com, quan i on relacionar-te amb el teu banc. T’ho posem fàcil: des del mòbil pots accedir a comptes i targetes i fer-hi operacions.

Aconsegueix les teves claus


  Envia diners fàcilment amb Bizum.

  Controla les teves despeses i ingressos del mes amb gràfiques.

  Consulta i gestiona els teus rebuts.

  Bloqueja, encén o apaga les teves targetes i consulta’n el PIN i el CVV.

  Configura les teves alertes per estar sempre al dia.

Contractació de productes

Creiem que la tecnologia també pot beneficiar les persones i, per això, som on siguis. Pots contractar en línia: comptes, targetes de dèbit i de crèdit, plans de pensions, assegurances, préstecs preconcedits...

Accedeix

El teu banc sempre està amb tu

Posem els nostres serveis a la teva disposició des de qualsevol lloc: Santander Orienta, cerca d’oficina i de caixer automàtic més proper, xat, Superlínia, assistent per a dubtes o tutorials.

Z7_3OKIGJ82O0P6D0Q99MVQBNQJ02

Et pot interessar

×
${loading}
×